Geri

Geyve ülkü ocağı basın açıklaması

ALPARSLAN TÜRKEŞ'in vefatının 13.yıldönümü münasebetiyle Geyve Ülkü Ocaklarından Basın Açıklaması:
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
Ülkücülük Davasının önderi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarımızın kurucusu, Türk Dünyasının Bilge Lideri BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ BEY'i Hakk'a yürüyüşünün 13.yılında Rahmetle yâd ediyoruz.

Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Bey, Türk Devlet, siyaset ve fikir hayatında yakın tarihimize damgasını vurmuş, verdiği eşsiz mücadeleyle bütünleşmiş Türkiye’nin Güçlü ve Lider konuma gelmesi yolunda yeni ufuklar açarak, Türk-İslam Dünyasına ve bütün Mazlum Milletlere umut olacak bir davanın abideleşen şahsiyeti olarak, bu davanın bayraktarlığını ve liderliğini üstlenmiştir.
 
Başbuğ, Lider kişiliği ve dik duruşuyla milletinin menfaatine yürüttüğü politikalarla içte ve dışta izlediği siyasetiyle tüm kesimlerin saygısını kazanmayı başarmış önder, ileri görüşlü, ilkeli bir devlet adamıdır.
 
Ömrünü Milletini yüceltme davasına, Allah Kelamını yayma gayesine ve Türkiye’nin kutlu geleceği olarak gördüğü genç bozkurtları yetiştirmesine adayan Başbuğumuz, yetiştirmiş olduğu milyonlarca ülkücüyle Türkiyenin geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş bey'in ebedi yolculuğuna uğurlandığı bir 4 Nisan'a daha ulaşmanın hüznü içerisinde bu kutlu davaya can vererek ebediyete intikal eden binlerce şehidimizi rahmet,minnet ve şükranla anıyoruz..!
 
Ruhları Şad,Mekanları cennet olsun..!
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs