Geri

Polisten öğrencilere 'ayıp cezası' anketi

Sakarya Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nce yürütülen "Trafik Bir Kültürdür" projesi kapsamında, öğrencilere anket yapıldı.
Editör Editör

 Projeden sorumlu polis memuru Fethi İZGİ tarafından 07/12/2009 tarihinde, ilköğretim öğrencilerine yönelik seminer verilmiş, bu seminderde trafik kuralları, trafik polislerinin görevleri konularında bilgi verilmiş, öğrenciler telsiz görüşmesi yapmış, trafikle ilgili bir çok bilgiyi yerinde görme fırsatı yakalamışlardı. Seminerlerin ardından, 23/03/2010 tarihinde projeden sorumlu polis memuru Fethi İZGİ, bu projeye katılan öğrencileri okullarında ziyaret ederek "Trafik Kurallarına Uymayanlara Verilecek AYIP CEZASI" konulu anket yaptı. Öğrenciler aldıkları seminere göre, çevrelerinde trafik kurallarına uymayanlara fahri bir trafik polisi olarak "AYIP CEZASI" keseceklerdi. Ankette, "Bu seminerden sonra hiç "ayıp cezası" kestiniz mi?, Kimlere ve hangi sebeplerden dolayı bu cezayı kestiniz?" gibi sorular yöneltildi.
 
Anket sonucu ilginç yanıtlar göze çarptı. Kimi öğrenciler, bazı akrabalarına araç kullanırken cep telefonuyla konuştuğu için, bazıları da babalarına, ehliyetsiz olarak kendilerine araç sürdürmeye çalıştıkları için "ayıp cezası" keserken, kimi öğrenciler de ön koltukta oturduğu için kendine bu cezayı kestiklerini belirttiler.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs