Geri

Saadet Geyve Teşkilatından seminer

Geyve İlçesi Saadet Partisinde; Teşkilat İçi Eğitim Semineri çalışmaları yapılıyor.

 

Saadet Partisi İlçe Merkezinde yapılan seminere; Eski R.F.dönemi İl Başkanı Fahrettin Bay, İl Müfettişi Avukat Osman İbrahim Baş, Geyve Müfettişi Emin Ayhan ve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, belediye başkan adayı Vedat Eren ve eski belediye başkanı Mehmet Kır ve partili üyeler katıldılar.

Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu yaptığı kısa konuşmasında; “Kaaracaören, Çukur, Yaylak. Eşme köyleri ziyaret edildi. 8 kahvede konuşmalar yapıldı. Gezilen köylerde 400 kişiye broşür dağıtıldı. Bu gezilerde 71 kişi partimize üye oldu. Sanayi çarşısı ziyaret edilerek sorunları dinlendi.” Dedi.

Eski İl Başkanı Fahrettin B. Verdiği seminerde; Saadetin TEMEL ESASLARI konu başlığında bilgiler verildi. Aktarılan konular ve yapılan konuşmalar özetle; “ Saadetin temeli sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüdür. Gayemiz; tüm insanları saadetini sağlamaktır. Çifte standart yerine adalet gibi temel noktalar olmazsa olmaz. Cihad; iyinin, doğrunun, faydalının geçerli olması için yapılan çalışmalardır. Bizler Hak yolcularıyız, inanç sahibi olmalıyız. Bilgi sahibi olmalıyız, bilgi güçtür. Devamlı okumalıyız. İyi ahlak sahibi olmalıyız. Bizler; maneviyatçıyız, nefsi terbiye ediyoruz. Madden ve manen kalkınmış bir öncü gücüz. Huzur, barış ve kardeşliği öncü alıyoruz. Köy köy, mahalle mahalle, ev ev gezmeliyiz. Geçmişteki başarımızın altında böyle çalışmalar yatıyor.”

Eğitim semineri; partili üyelerin soruları ve

yöneticilerin cevaplandırmaları ile devam etti.

 

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs