Geri

Babam Sultan etkinlikleri 10 Haziran'da

Vakıf Başkanı Hikmet Şenol çocuklarını anma gününde sünnet ettirmek isteyen ailelere bir çağrı yaparak bir an önce Vakfa isim yazdırmalarını hatırlattı.
Ali ARICI Ali ARICI


Pamukova Muradiye Kültür Vakfı Şube Başkanı Hikmet Şenol bir basın açıklaması yaparak Türbesi Pamukova’da bulunan “Babam Sultan” hazretlerini anma gününün 10 Haziran 2007 günü yapılacağını bildirdi.Muradiye Kültür Vakfı Şube Başkanı Hikmet Şenol Anma günü 150 çocuğun sünnet edileceğinide söyledi ve ayni zamanda 10 bin kişilik hayır Pilavı dağıtılacağını açıkladı.



Vakıf Başkanı Hikmet Şenol şöyle konuştu. “Muhterem zat, Babam Sultan’ın Türbesi ilçemizdedir.Yıllardır anma töreni düzenliyoruz.Bu anma törenimiz ayni zamanda Geleneksel hale geldi.Anma günümüzde yerli ve yabancı Dünya çapındaki Hocalar ve hafızlar kuran okumakta,150 çocuk tarafımızdan sünnet ettirilmektedir. Anma günümüzde en az 10 bin kişiye yetecek hayır pilavı yapıyoruz.Türbe alanına kurulan 2 Günlük panayır ise tüm misafirlerimize hizmet vermektedir.Pamukovalı olsun olmasın tüm insanlarımızı Babam Sultan Geleneksel anma günümüze davet ediyorum.”


Vakıf Başkanı Hikmet Şenol çocuklarını anma gününde sünnet ettirmek isteyen ailelere bir çağrı yaparak bir an önce Vakfa isim yazdırmalarını hatırlattı. Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan’da anma günü nedeni ile bir açıklama yaptı ve “Babam Sultan Hazretleri Pamukova ile özdeşleşmiştir. Muhterem zatı anma gününe tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.” dedi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs