Geri

Vestel'den yeni uygulama..

Hakkı Şimşek Ltd. Şti. pazarlama uygulamasına katılım ve bilgilendirme formu..
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

VESTEL, Adapazarı bayii satiş sorumlusu Kemal Çelik: " Ekonomik anlamda sıkıntılı bir dönemden geçmekteyiz. Bu süreci daha az zararla atlatmak hem şirketlerin hem de bireylerin öncelikli derdi olduğunu biliyoruz.
KAZANCIMIZI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ
Bu noktadan hareketle şirketimiz kendi faaliyet alanında kazancını ve birikimini sizlerle paylaşmayı bir sorumluluk olarak benimsemektedir.

EKONOMİYE YENİ İŞ GÜCÜ
Bu projeyle sizlerin bütçelerinizi geliştirmenizi hedefleyerek ekonomiye yeni iş gücü kazandırmak bizi mutlu edecektir.

Sizin yapacağınız çalışmalarla ve şirketimizin size sunacağı geniş imkanlarla ortaya çıkacak sinerji bu günlerin atlatılmasında yardımcı olacaktır düşüncesindeyiz."dedi.

HAKKI ŞİMŞEK LTD.ŞTİ. ADAPAZARI VESTEL BAYİİ
İŞ ORTAKLIĞININ TANIMI:
Şirketimizin ortaya koyduğu bu uygulama, mağazamızda hali hazırda satışı devam eden ürünlerin belli bir kısmını ister iş sahibi, ister işsiz, isterse ev hanımı veya öğrenci olsun azimli ve katma değer oluşturma çabasına sahip kişilerce satışını ön görmektedir.

ŞİRKETİMİZDEN ALACAKLARI EĞİTİM
Söz konusu kişiler, ürünlerin eğitimini ve fiyatlarını şirketimizden aldıkları eğitimlerle öğrenip satış yapacaklardır. Satış yaparken ne tür bir yol izleneceği katılımcılara aktarılacaktır.

% ORANLI PRİM NAKTEN
Yapılan her satış için satışçıya % oranlı primi nakden veya tercihen alış veriş olarak ödenecektir. Yapılacak satış için satışçının herhangi bir merkezde olması gerekmez.

MÜŞTERİYİ MAĞAZAMIZA YÖNLENDİRİN
Kendi çalışma veya yaşam ortamında gerek müşteriyi mağazamıza yönlendirmek gerekse kendi satış tekniğiyle satışı gerçekleştirmek suretiyle prim kazanabilecektir.

KATILIMCININ SORUMLULUĞU YOK
Prim kazanmaya esas olan en önemli unsur satışın gerçekleşmiş olmasıdır. Öte yandan gerçekleşen bu birliktelikte katılımcıları sorumluluk altına sokacak hiçbir husus yoktur. Tamamen yapıcı bir yaklaşımla bu faaliyet şirketimizce ortaya konulmuştur.
Hayırlı olması dileğiyle.

Kemal ÇelikVESTEL ADAPAZARI BAYİİ
HAKKI ŞİMŞEK LTD.ŞTİ.
ADRES: ATATÜRK BULVARI NO:53 YKM YANI ADAPAZARI
TEL: 0264 282 2151
Mağaza Satış Sorumlusu

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs