Geri

Protez kola ihtiyacı var..

Havva Değirmenci(12) Geyve İlköğretim Okulu 6/D sınıfında okuyor.
Editör Editör

Havva Değirmenci(12) Geyve İlköğretim Okulu 6/D sınıfında okuyor.

DOĞUŞTAN BİR KOLU YOK
Babası arabalarda muavinlik yapıyor. Doğuştan bir kolu olmayan kızı için protez kol yaptırmak istiyor. Kendi geliri ile alması mümkün olmadığı için gerekli yerlere müracaat etmesine rağmen olumsuz cevaplar aldığını ifade ediyor.

KOL TAKTIRACAC DURUMUM YOK
Havva Değirmenci’nin babası İsmail Değirmenci: “24 bin TL'ye mal olan protezin parasını ödeyemeyecek durumdayım. Arabalarda muavinlik yapıyorum. Bir ay içinde arabalarda muavinlik kaldırılacağı için tamamen işsiz kalacağım.

YEŞİL KART ALDIM
Herhangi bir sosyal güvencemiz olmadığı için “Yeşil Kart” çıkarttım. Benden kurul raporu istediler. Raporu aldım. Kabul etmediler. Araştırma hastanesinden olmasını istediler. Onun için mağdur oldum. Dört nüfusum. Mutfak giderlerini dahi karşılamakta güçlük çekiyorum.

HALKIMIZIN YARDIMINA
Hamiyetperver vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyorum.”dedi.

EN BÜYÜK YARDIMCISI ANNESİ
 Havva Değirmenci: “Okuluma gidip gelirken diğer arkadaşlarım gibi iki kolumla iş görmek istiyorum. Tek kolum olduğu için kendimde bir eziklik oluyor. Bende niçin diğer arkadaşlarım gibi iki elle işlerimi yapıp okulda ve okul çıkışında anneme yardımcı olmayayım.

Babamın maddi durumu müsait değil. Benim en büyük yardımcım annem oluyor. Benimde iki kolum olursa başka birinin yardımına ihtiyaç duymadan işlerimi görürüm.”dedi.

İsmail Değirmenci GSM: 0 537 777 54 02
T.C. Ziraat bankası Geyve Şubesi Hesap No:: 0 165 52848154 5001

Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

Havva Değirmenci babası İsmail Değirmenci ile beraber..
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs