Geri

CHP'de yeni başkan Cemal Duygu

Geyve CHP olağan genel kurulu kültür merkezi salonunda yapıldı.

ilçe Başkanı Nazmi Yıldırım, İl Sekreteri Mahmut Ağur, İl Gençlik Kolu Başkanı Altuğ Balcıoğlu, İl Yön. Kur. Üyeleri Yaşar Erdem Orhan İpar, Pamukova İlçe Baş. Ali Teke, Kızılay İl Şub. Baş. Şaban Kaludra, Arifiye Sapanca Karasu İlçe Başkanları, delegeler ve kalabalık bir üye topluluğu katıldı.

Genel Kurulun Onur konuğu; Eski CHP Senatörü ve Bakan Hasan Fehmi Güneş oldu.

Genel Kurula; AKP İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve İl Genel Meclisi Üyesi Neşet Çakır, Saadet Partisi İlçe Baş. İrfan Tufanoğlu da katıldılar.

Genel Kurulu yönetecek Divanın oluşumu öncesinde kısa süreli bir tartışma yaşandı. 2 aday önerildi; İl Başkanı Vahit Serbes ve Yüksel Büyükakten. Serbes tartışmayı önlemek için adaylıktan feragat etti. Divan; Yüksel Büyükakten, Atilla Zeytinoğlu ve Şevket Arık’tan oluştu.

Ayhan Karaca; açılış konuşmasını yaptı ve gelir – gider raporunu sundu.

Erol Akyel; iki listede olduğunu ve Altıntaşın listesinde olmak istediğini açıklayan kısa bir konuşma yaptı.

Hüseyin Öztürk ve Osman Yıldız birer konuşma yaparak duygularını aktardılar.

İl Genel Meclisi Üyesi Osman Erköse konuşmasında; seçim öncesi yaşadıklarını aktararak oy verenlere teşekkür etti.

Emekli Öğretmen Ahmet Bayri konuşmasında; “ CHP Devrimci bir partidir. Bırakın yeni bir ekip gelsin. Siyasi terbiyeden üzerimize düşeni almalıyız.” Dedi.

Hasan Fehmi Güneş konuşmasında; “ Seçimler bizim savaşımızdır, savaş meydanlarımızdır. Seçime bu günden başlamak gerekir. Kişiselleşmeyin seçime yönelik konuşun. Bir birinizle uğraşmaya çok zaman harcıyorsunuz. Geçmişimizde kara leke yoktur.” Dedi.

Yapılan konuşmalarda kendisine sataşıldığı gerekçesiyle söz alan Atilla Zeytinoğlu konuşmasında; “Bizler sanki başarılı değilmişiz gibi başarısız gösterilmeğe çalışılıyoruz. Yanlışları genişletilmiş divan toplantısında neden konuşmadınız. Sizin adayınızı kimse tanımıyor. Ben gücümüzün arttırılması için katılımcı oldum.” Dedi. Zeytinoğlu’nun konuşması sık sık kesilerek yüksek sesli tartışmalar yaşandı.

Genel kurulda meydana gelen tartışmaların büyümemesi için, ağabey Ali Rıza Kaya büyük çaba sarfetti.

İl Başkanı Serbes; “ Her iki listede Geyve’den, her konuda partililerin emrindeyim. Dedi kodu, fitne, iftira, karalama meslek haline getirilmiş. Son derece yanlış, gerçek dışı. Kimsenin adamı olmadım.”

Hasan Hüseyin Altıntaş; “ Öğrenim yaşamım boyunca sol harekette yer aldım. Ülkemizin durumunu görünce elimizi taşın altına soktum. Gücümüzü köklerimizden alıyoruz.” Dedi.

Cemal Duygu; “ Yerel seçimlerde çok güzel çalışma gösteren kadınlarımıza çok teşekkür ederim. CHP yi sevdirmek için elimizden geleni yaptık.” Dedi.

 

Oylamaya kayıtlı 82 delegenin 79’u katıldılar. Seçim sonucuna göre; Cemal Duygu listesi 45 oy, Hasan Hüseyin Altıntaş listesi 33 oy aldılar. 1 oy iptal edildi.

Cemal Duygu listesi şu isimlerden oluştu; Engin Altıntaş, Kemal Avcı, Recep Can, Feyyaz Çakır, Seyfi Deniz, Ayhan Karaca, Ayhan Kezönü, İbrahim Küçük, Eyüp Ünal, Necdet Yakmaz.

İl Delege Listesi 27 isimden oluşuyor.

 

Seçimi kazanan Cemal Duygu; 1947 Geyve doğumludur. İ.Ü. Hukuk Fakültesi Mezunudur ve İlçede avukatlık yapmaktadır. Evli 3 çocuk babasıdır.

Seçim sonucu açıklanınca, Duygu omuzlara alınarak kutlandı.

Hasan Fehmi Güneş

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs