Geri

Geyvespor yönetimi toplandı

Geyvespor Yönetim Kurulu, sorunları görüşüp bir çözüm bulunması amacıyla toplandı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Neşet Çakır özetle şunları söyledi:
“ Başarılı sonuçlar alan takımın geleceği için bir şeyler yapmak zorundayız. Çarşı esnafımız takımımıza karşı çok duyarsız. Karşılıksız para toplamamak için, takımın flamasını yaptırdık satarak gelir sağlamayı hedefledik. 1 lira vererek, bu kadar yeter deyenler oldu. Bu konuda ümidimiz kırıldı. Geçmiş yönetimlerin hatalarının faturalarını bize ödetmeye çalışmak çok yanlış ve anlamsız bir tavır. Geyve’nin sesi duyulmuyor reklamımız yapılmıyor deyenler, başarılı sonuçlar alan futbol takımına karşı neden duyarsızlar?...”
Yönetim kurulu üyesi Ayhan Kavafoğlu kısa konuşmasında: “ Yaptığımız çalışmalar rant amaçlı değildir. Gece gündüz emek ve zaman harcıyoruz, yaptıklarımız ortada. Kulüp yöneticileri maçlara ve idmanlara karşı çok duyarsızlar. Bu, sporcuların motivasyonu için çok önemlidir.” Dedi.
Belediye Başkanı Murat Kaya: “ Geyvespor için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kurulacak sistemde tüm sorunlar çözülecek.” Dedi.
Toplantıya kısa bir süre katılan; Geyve Koop Baş. Ali Demir; “Üzerimize düşeni fazlası ile yapmaya her ortamda hazırız.” Diye görüşlerini açıkladı.
Toplantıya katılanlar, gece antrenmanını izlemek amacıyla şehir stadyumuna giderek çalışmaları bir süre izlediler.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs