Geri

Kaymakam Erdoğan’dan yeni yıl mesajı..

"Bir yılı daha geride bırakırken 2010 yılına da sizlerle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum.
Editör Editör
"Bir yılı daha geride bırakırken 2010 yılına da sizlerle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, habercisidir. 2010 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin.

Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması ümidiyle Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesini diliyorum.

Yeni yılda yeni Belediye Başkanı ve ekibinin Geyve’ nin makûs talihini yenecek hamleler yapmasını Geyve’yi tarihine ve bulunduğu coğrafyaya yakışır bir konuma getirecek çalışmalar yapmasını diliyorum.

Gelen yeni yılın saygı değer Geyve halkının ayağa kalkmalarına, şehirlerine sahip çıkmalarına, sorunların değil çözümlerin bir parçası olmalarına vesile olmasını diliyorum.

Kurtarıcılar, kahramanlar bekleme anlayışından vazgeçerek sinerji oluşturacak çalışmalara katılmalarını öneriyorum.

Daima halkın içerisinde, Geyve’lilerin sorunlarına, hassasiyetlerine, beklenti ve önceliklerine duyarlı bir idarecilik anlayışı ile çalışmaya gayret ederken; saygıdeğer Geyve Halkının, eşraf denen kişilerin, sivil toplum örgütlerinin, odaların ve partilerin temsilcilerinin geçmişten gelen alışkanlık ve adetlerini bir tarafa bırakarak çağı yakalayacak çalışma ve projelerinin içinde bizzat yer almak için gayret göstermelerini diliyor ve bekliyorum.

Geyve’ ye yakışır bir Emniyet Müdürlüğü binasını hizmete sunmanın mutluluğunu yaşarken Geyvelilere yeni Yıl mesajı olarak Geyve Ziraat Kompleksi (İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası ve Sulama Birliği)’ nin 2010 yılında tamamlanmak üzere inşaatına başladığımızı belirtmek istiyorum. Bu çalışma ile ilçede tarım ve hayvancılık alanında hizmet kapasite ve standartlarını geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

Ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş Geyve hedefine ulaşmak dileklerimle, Yeni Yıl'ın Geyve ve Geyve dışında yaşayan tüm hemşehrilerimize, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli yöneticilerimiz ile tüm personeline, siyasi parti temsilciliklerimize, meslek kuruluşlarına, dernek, oda ve sendikaların değerli yönetici ve mensuplarına, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza ve basınımızın değerli mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyor, herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum."
Not: Haberin devamını izlemek için lütfen linki 
 http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=2969tıklayınız.
Foto ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs