Geri

Geyveli karateciler ödüllerini aldılar...

Geyveli karateciler ödüllerini Geyve Belediye başkanı Murat Kaya'dan aldılar.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
Geyveli karateciler ödüllerini aldılar.

Geyve'li minik karateciler Bursa'da yapılan Türkiye şampiyonasında derece yaptıktan sonra, Geyve belediye başkanı Murat Kaya sporculara ödül vereceğini söylemişti.

Bugün yapılan tören ile Geyve belediye başkanı Murat Kaya bu sözünü yerine getirdi.

Minikler Türkiye karate şampiyonasında derece yapan; Türkiye 1. Furkan Yavuz, Türkiye 2. Taner Koç, Türkiye üçüncüleri Furkan Kanbur ve Enes Öz Geyve belediye başkanı Murat Kaya tarafından altınla ödüllendirildi. 

Ayrıca derece yapan sporculara ve yardımcı antrenör Yaşar Ordu yada alınan bu başarılar için Geyveli iş adamı Tuna Görgülü tarafından birer takım eşofman hediye edildi.

Antrenör Uğur Kobaş: "Sporcularımıza verdikleri ödüller ile birlikte teşvik veren Başta belediye başkanı Murat Kaya ve işadamı Tuna Görgülü'ye şahsım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum. Geyve'de ilk defa bir iş adamı başarılı sporculara ödül veriyor.

Bunun diğer Geyveli iş adamlarına da örnek olmasını temenni ediyorum. Genç, Geyve belediye başkanımıza güveniyorum. Bu şekilde bize destek oldukça ve başarıyı bu şekilde teşvik ettiği sürece Geyve karate'de branşında daha çok başarılar kazanacaktır.

Amacımız İstanbul'da Nisan ayında ilki yapılacak olan dünya çocuklar şampiyonası. İnşallah Geyveli sporcularımız bu müsabakaya katılacaklardır." dedi.
Foto ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs