Geri

Altuğ: ' Geyve OSB'nin de startını vereceğiz'

SATSO!nun Aralık olağan meclis toplantısında konuşan başkan Akgün Altuğ: "Ziraatın yoğun olduğu bu bölgede Gıda İhtisas OSB'si kurmayı düşünüyoruz” diyerek konu hakkındaki gelişmeleri aktardı.
Ali ARICI Ali ARICI
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin kalkınması için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Altuğ; “ilimizde gelişigüzel olur olmadık her yerde özellikle verimli tarım arazilerinde endüstriyel tesislerin inşa edilmesine karşıyız. Sanayinin planlanan bölgelerde organize bir şekilde ve ihtiyaca göre bir yapılaşma içerisinde olmasını istiyoruz. Bu yönde de Ferizli ve Kaynarca OSB'lerinden sonra güneydeki ilçelerimize hitap edecek ve o bölgede istihdam sağlayacak bir OSB kurmayı planlıyoruz. Birkaç gün önce Sakarya Valisi Hüseyin Atak ve beraberindeki resmi daire müdürleri ile birlikte Geyve'de yer tespiti yapmaya gittik. Geyve Kaymakamlı ve Belediye Başkanlığı tarafından önerilen alternatif alanlarda incelemelerde bulunduk. Ön bir fizibilite raporu hazırlandıktan sonra kurumlar olarak tekrar bir araya gelip Geyve OSB'nin de startını vereceğiz. Bu bölgede düşünülen OSB bir ihtisas OSB olacaktır.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs