Geri

Polislerin köpek sevgisi

Geyve İlçesi Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarından Kaan Yüksel ve Kamuran Şakar’ın köpek sevgisi takdir topladı.

 

Yüksel ve Şakar, Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yanında buldukları 4 aylık köpek yavrusunu beslerler. Yolun kenarında dikilen köpeğe motosiklet çarpar ve polis memurları arka ayakları kırılan köpeği hemen Arifiye İlçesindeki özel bir kliniğe kaldırır. Klinikte ameliyat edilen köpeğe platin protez takıldı. Tedavisi tamamlanan köpeği klinikten alan polis memurları onu Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası kalorifer dairesindeki bir yerde koruma altına aldılar.

Köpeğin tedavisini yapan Veteriner Hekim Mustafa Yıldız şunları söyledi:

“ Motosikletin çarptığı köpek yavrusunu bize getirdiklerinde arka ayaklarında kırıklar vardı. Röntgen çekimlerini yaptık, ameliyatlarda gerekli müdahaleleri yaptık. Kırıklara platin taktık. Sol ayağını da alçıya aldık. Bizim yapabileceklerimiz tamamlandı. Yavruyu polislere teslim ettik. Ameliyat parasını ceplerinden ödeyen bu duyarlı polis arkadaşlara ve İlçe Emniyet Müdürüne çok teşekkür ederim.”

Yüksel ve Şakar şunları söylediler:

“Bulduğumuz bu köpek yavrusunu Müdürlük Binasında beslemeye başladık. Yaşadığı kazada başına gelenlere çok üzüldük. Gerekli müdahaleleri yaptırdık. Masrafları karşıladık, miktar önemli değil. Bizlere destek ve yardımlarını esirgemeyen İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Tamer Taşlı’ya teşekkür ederiz.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs