Geri

Geyvespor:4 Hacımercanspor:0

Geyvespor galibiyet serisine devam etti

YER: Geyve Şehir Stadı

HAKEMLER: Ozan Zımba(**), Enis Ulucak(**), Hüseyin Uçar(**)

GEYVESPOR: Coşkun(**), Yasin(**), Adem(**) (Yasin **), Doğan(***), Fikret(**) (Enes **), Özkan(**), Kasım(***), Gürkan(**), Gökhan(***) (Erdal **), Cengiz(***), Murat(**)…Tek. Dr. Nurettin Kılıçarslan(***)

GOLLER: Doğan 55 dk. Gökhan67 dk. Kasım 80 dk. Cengiz 83 dk.(P)

S.HACIMERCANSPOR: Burak(***), Tandu(*), Ersen(*), Enes(*), Şenol(*), Cansu(*), Mustafa(*), Abdullah(*), Sabahattin(*)( Emre *), Cihat(*), Tanju(*)…Tek.Dr. Raşit Abanoğlu( **)

 

Yağmur ile ağırlaşan sahasında Geyvespor, Hacımercanı konuk etti.

Bitiş düdüğüne kadar tüm seyirciler izledikleri oyundan çok memnundular ve oyun sonunda iki takımı da alkışladılar.

H Mercanın kalesini koruyan Burak gösterdiği performansı ile bol alkış topladı. Yediği 4 golde yapabileceği bir şey yoktu. Yaptığı nefis kurtarışları ile takımını adeta hezimetten kurtardı.

Geyvespor 8. maçını da alarak tırmanışını sürdürüyor. Takımın gösterdiği oyundan memnun olan seyirciler, soğuk ve yağmura rağmen maça geldiler ve maç sonunda takımlarını alkışladılar.

Bir birlerini tanıyan sporcular, az pas hatası yaparak skora yardımcı oldular. Kendine hâkim olmayı başaran Cengiz, kaptanlığı ağabeyliği ile hak ediyor ve gol ile süslemesini de biliyor. Doğan, Kasım ve Gökhan attıkları goller ile hem seyircileri sevindirdiler hem de güzel olan takım oyunlarını golleri ile süslediler.

Geyvespor

Hacımercanspor

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs