Geri

Söz Şimdi Onlarda

AKM’de Yapılan Öğretmenler Forumunda Bu Kez Eğitimi Öğretmenler Konuştu.
Enes ÇINAR Enes ÇINAR

Geçtiğimiz hafta kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri içinde, Sakarya ili genelindeki öğretmenlerin günümüzdeki eğitim, öğretim ve öğretmenin sorunlarını paylaşmaları amacıyla Öğretmenler Forumu düzenlendi.

Şuurlu Öğretmenler Derneği, Sakarya Eğitim Gönüllüleri Derneği, Türk Eğitim Sen ve Eğitim Bir Sen iş birliğiyle 25 Kasım 2009 Çarşamba günü AKM’de düzenlenen Öğretmenler Forumunda 14 Öğretmen konuşma yaptı.

"Deneme Tahtası Olduk"

Konuşmaya Türk Eğitim Sen temsilcisi olarak katılan Mehmet Yumak, konuşmasında, eğitim ile alakalı projelerin, öğretmenler tarafından yapılması gerektiğine dikkat çekerek, "Öğretmenler, öğrenciler ve tüm eğitim sistemi, bilinçsiz kişilerin ve onların bilinçsizce ürettikleri projelerin yüzünden deneme tahtası haline getirildi. Eğitimci olmayan kişiler yerine projeler, eğitimin mutfağındaki öğretmenlere sorulmalıdır." dedi.

"Yetenek Dorultusunda Mesleğe Yönlendirilmeli"

Foruma Pamukova ilçesi 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan katılan eğitimci Mehmet Ali Çınar ise konuşmasında eğitim sistemindeki ve müfredattaki uyglama yanlışlarını anlattı ve müfredatın değişmesi gerektiğini söyledi.


Not: Eğitimci M. Ali Çnar'ın Öğretmenler Forumu'ndaki gündem yaratan konuşması VİDEO olarak haber sitemizde yer almaktadır.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs