Geri

AK Parti’de bayramlaşma..

AK Parti Geyve İlçe teşkilatında bayramlaşma bayramın ikinci günü saat 15.30 da yeni parti binasında yapıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
AK Parti Geyve İlçe teşkilatında bayramlaşma bayramın ikinci günü saat 15.30 da yeni parti binasında yapıldı.

Bayramlaşmaya Sakarya milletvekili Erol Aslan Cebeci, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak, Sakarya İl teşkilat yönetim kurulu, Alifuatpaşa belediye başkan vekili Mehmet Çetinkaya, İstanbul Geyveliler sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Geyve İlçe teşkilatı yönetim kurulu ile partili partisiz vatandaşlar katıldı.

Geyve belediye başkanı Murat Kaya: “85 yılda yapılanlar bunlar. 20 yılda yapılanlar ise bunlardır. Elimizden geldiğinden fazlasını yapmağa çalışıyoruz. Herkesin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarım.”dedi.

AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak: “Partili partisiz bütün vatandaşlarımın Kurban Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.”dedi.

AK Parti Sakarya milletvekili Erol Aslan Cebeci: “Geyvelilerin yani sizlerin arasında olmaktan büyük mutluluk duydum. Kısıtlı kaynaklardan elde ettiğimiz paradan terörle mücadele için bugüne kadar 300–350 milyar dolar harcadık. Bu para İspanya, Portekiz ve Yunanistan’ın bütçesine denk bir meblağdır. Muhalefet partilerinin kafa karıştırıcı işler yapmasına rağmen, iyi niyetli olup doğru işler yapmağa çalışıyoruz.

Başbakanımıza ve bizim genç kadromuza güvenmenizi istiyoruz. Suni gündem peşinde değiliz. Hatalarımız olabilir ama yanlış yapmamağa gayet dikkat ediyoruz. Bizim neler yaptığımızı ve yapacağımızı vatandaşımız biliyor.

Allahü Teâlâ Kurbanlarınızı kabul etsin. Bayramınız Mübarek olsun.”dedi.
Foto ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs