Geri

Hakemlerimizden büyük başarı

Uğur Kobaş MHK üyesi
Ali ARICI Ali ARICI

Balkan karate federasyonu faaliyet programında yer alan ümitler, gençler ve 21 yaş altı balkan karate şampiyonası ve balkan karate hakemlik imtihanları Türkiye, Balıkesir’de yapıldı.

Karate federasyonu merkez hakem kurulu tarafından, yapılacak olan şampiyonaya ve imtihanlara ilimiz uluslararası hakemleri Uğur Kobaş (MHK üyesi), Tayfun Kobaş, Hayrullah Mete, Sevgi Çakmak, Elmas Kaymaz, Hikmet Şaha (menajer) milli hakemlerimiz Rahmi Tay, Şahin Damar görevlendirilmişti.

Yapılan balkan uluslararası hakemlik imtihanlarında Tayfun Kobaş kata ve kumite dalında başarılı olarak terfi ederken, Akdeniz uluslararası hakemleri olan Elmas Kaymaz, Sevgi Çakmak kata, kumite, Hayrullah Mete, kumite, milli hakem olan Şahin Damar kumite hakemliğinde başarılı olarak ilk defa balkan hakemi olmaya hak kazandılar.

Yeni terfiler den sonra Sakarya uluslararası karate hakemliği şu şekilde oluştu.

Uğur Kobaş-Dünya, Avrupa, Balkan, Akdeniz uluslararası hakemi

Tayfun Kobaş-Balkan, Akdeniz uluslararası hakemi

Elmas Kaymaz-Balkan, Akdeniz uluslararası hakemi

Sevgi Çakmak-Balkan, Akdeniz uluslararası hakemi

Hayrullah Mete-Balkan, Akdeniz uluslararası hakemi

Hikmet Şaha-Balkan uluslararası hakemi

Sezai Yolcuoğlu-Akdeniz uluslararası hakemi

Şahin Damar-Balkan uluslararası hakemi

Karate federasyonu merkez hakem kurul üyesi Uğur Kobaş “Arkadaşlarımı kutluyorum. Sakarya da en çok uluslararası hakeme sahip olan branş olmaktan ve Sakarya karate hakemliğinin üst seviyelere gelmesinden mutluluk duyuyorum. Dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs