Geri

DP İl teşkilatından iftar

Demokrat Parti İl Teşkilatı, ‘Metin Tesisleri’nde iftar yemeği verdi.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
Demokrat Parti İl Teşkilatı, ‘Metin Tesisleri’nde iftar yemeği verdi.

Ev sahipliğini; D – 650 Karayolunun Pamukova İlçesi yakınlarındaki ‘Metin Tesisleri’ sahibi Cemal Canpolat ve DP İl Başkanı Mehmet Mangıroğlu’nun yaptığı iftara katılım yüksek oldu.

İftara; Nevzat Ercan(Eski Devlet Bakanı), Ali Dünya(Eski il Başkanı ve GİK Üyesi), Erdal Taşkın(Eski GİK Üyesi), Cevat Keser(Pamukova Belediye Başkanı), Tuncer Tepe(Sakarya B.Şh.Bl.Bşk.Adayı), Erol Atalay(Geyve DP İlçe Başkanı), Fevzi Yıldız(İl Yön. Kur. 2.Bş), Vecdi Cengiz(Akyazı DP İlçe Başkanı), Bedri Yıldırım(Akyazı Bl.Bş.Adayı), Serkan Ay(Erenler Bl.Bş.Adayı), Yaşar Akıcı(Hendek DP İlçe Başkanı), Bahadır Altun(Adapazarı Gençlik Kolu Baş.), Melike Cengiz(İl Kadın Kolu Baş.), Fahri Kolsuz(Taraklı İl Gen Mec.Üyesi), Mehmet Aydın(Taraklı Bel.Baş. Adayı), İsmail Ceylan(Söğütlü DP İlçe Baş.), Ahmet Başaran(Darıçayırı Bel.Baş.), Arif Oğan(Gölkent Bel Baş.), Tülay Bildan(DP İl Sekr.), Faruk Kır( DP:Adapazarı İlçe Başkanı), Vecihi Tekin(Geyve Bel.Baş adayı), Sadık Bağcaz(Geyve Eski Bel. Baş.), İlçe Teşkilatları Yönetim Kurulu Üyeleri kalabalık bir kadro ile katıldılar.

Mangıoğlu ve Canpolat konuklarını önce bahçede karşılayıp sohbet ettiler.

İftara yakın, DP. İl Başkanı Mangıroğlu konuklarına kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi:
“ Davetimize uyarak gelen siz konuklarımıza çok teşekkür ederim. Yemek öncesi kısa bir değerlendirme yapmak isterim. Mahalli Seçimlerden sonra DP de yönetim değişikliği yapıldı. Hüsamettin Cindoruk Genel Başkan oldu. Yaşına rağmen genç ve dinamik bir yapısı vardır. Sayın Demirel ve arkadaşları da bizlere destek verdiler. 1 Kasım da Demirel DP de siyasi arenaya çıkacak. Demirel, Türkiye siyasetine damgasını vurmuştur. 31 Ekimde Ankara’da Anavatan ve DP. Aynı gün kongre yapacaklar. Sabahleyin Anavatan Partisi katılma kararı alacak, öğleden sonra DP birleşme kararı alacak ve yılların özlemi giderilmiş olacak. Gelecek günler siyesi gelişmelere gebedir. Gelen tüm konuklara çok teşekkür ederim.”

Yemeğe katılan Nevzat Ercan Kısa konuşmasında; yemeğe gelen tüm konuklara teşekkür etti.

Erdal Taşkın söz aldı ve ‘ Bu yemekte sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Katılımlarınız için teşekkür ederim.” Dedi.
Yemek sonrası bahçedeki sigara molasında; Nevzat Ercan, Ali Dünya, Mehmet Mangıroğlu ve Cevat Keser arasındaki sohbeti konuklar adeta nefeslerini tutarak izlediler.

Yemek birlikte çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Not: haberin devamını izlemek için lütfen
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=2134
tıklayınız.

Foto ve Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs