Geri

Kızılay’dan iftar

Kızılay Geyve Şubesi, Ramazan-ı Şerifte, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Lokantasında İftar yemeği verdi.
Editör Editör

Kızılay Geyve Şubesi, Ramazan-ı Şerifte, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Lokantasında İftar yemeği verdi.

Yemeğe, Kızılay İl başkanı Şaban Koludra eşi Ceyda Koludra, Kızılay karasu şubesinden Ömer Aydan, Ferizli şube başkanı Yücel Ata, Sakarya Kızılay kan Merkezi kan vermeyi teşvik elemanları Ceyda Topaloğlu ve M. Ali Güven, SP Geyve İlçe başkanı İrfan Tufanoğlu, CHP Geyve İlçe başkanı Osman Erköse, Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı İsmail Bulur, Geyve Koop ve MHP İlçe başkanı Ali Demir, Mahalli Muhtarlar, Muharip gaziler,üyeler, daire amirleri, iş adamları ve halktan katılım oldu.
Kızılay Geyve Şube Başkanı Basri BÖLÜKBAŞ” Misafirlerimiz geldikleri için kendilerine teşekkür ederim.
Şubemiz Ramazan-ı şerifte köylere ve şe4hirde oturan yoksul vatandaşlarımıza gerekli iaşe yardımı yapmıştır. Yinede yardımlarımız devam etmektedir. Müracaat eden vatandaşlarımıza elimizden gelen yardımları yapmaya devam edeceğiz.

Yirmi yıldır ilçemizde olmayan bir boşluğu üyelerimizinde teşebbüsleriyle kurduk. Şimdiye kadar elde edilemeyen kan bağışını gönüllü vatandaşlarımızdan elde ettik. Kendilerine buradan teşekkür ederim" dedi.

Yaklaşık iki yüz kişinin katıldığı yemekte, çorba, pilav, kavurma et, salata ve ayran ikram edildi.
Not. Haberin devamı için lütfen linki
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=2073
tıklayınız.
Foto ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs