Geri

Kitabını verdi

Araştırmacı yazar ve haber muhabiri Namık Cihan, Taraklı’da karşılaştığı aslen Taraklı’lı olan ve her fırsatta bunu dile getiren; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Erkal’a Geyve Tarihine yönelik 2. kitabını takdim etti.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik’in daveti ile Taraklı gezisine katılan, araştırmacı yazar ve haber muhabiri Namık Cihan, Taraklı’da karşılaştığı aslen Taraklı’lı olan ve her fırsatta bunu dile getiren; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Erkal’a Geyve Tarihine yönelik 2. kitabını takdim etti.

Erkal memnuniyetini dile getirerek, ‘ Böyle, yaşadıkları yerlerin bilinmeyenlerini gün yüzüne çıkaran araştırmacıların artması gerekir. Yoksa bizler yaşadığımız toprakların geçmişini nasıl öğreniriz? Çok yerinde ve çok takdire şayan bir çalışma yapmışsınız.

Sizi kutluyor ve başarılar diliyorum, eğer bizlerinde yardımcı olabileceğimiz konular olursa seve seve yanınızdayım.’ Dedi.

Cihan, güzel sözleri ve kitabını kabul ettiği için Erkal’a teşekkür eti.
Foto ve Haber: Namık CİHAN #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs