Geri

Kaza: 5 yaralı

D – 650 Karayolunun, Geyve İlçesinde ‘METİN Tesisleri’ önünde meydana gelen kazada; 5 kişi yaralandı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

D – 650 Karayolunun, Geyve İlçesinde ‘METİN Tesisleri’ önünde meydana gelen kazada; 5 kişi yaralandı.

V.A.(Veli Armutlu.1961) yönetimindeki 42 S 7038 plakalı TIR ile, A.T.(Ahmet Tınaz.1971) yönetimindeki 59 UT 578 plakalı F.kornet, ‘hatalı yola çıkılması’ nedeniyle çarpıştılar.

Kaza sonucu, 59 UT 578 plakalı araçta bulunan; A.T.(Ahmet tınaz.38), B.C.(birgül coşar.55), A.T.(Aynur tınaz.2), Ö.T.(Öznur tınaz.11), B.T. ( bahsegül tınaz.?) yaralandılar. Yaralılar, Sakarya Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Kamyon sürücüsü V.A. kaza anını şöyle anlattı;

“ İzmit’ten aldığım dökme kömürü Konya’ya götürüyorum. Tesisin önüne geldiğimde, kazaya neden olan araç tesisten çıkış yaptı ve önüme geldi. Tesisten çıkış yaptığı andan itibaren sürekli olarak aracımın kornasını çalarak uyardım fakat faydası olmadı, kazayı önleyemedim. Sanırım o sürücü bu yolu tek yönlü yol zannetti. Aracımın sol ön köşesi ile o aracın sol tarafına çarptım.


Çarpışma sonucu araç yoldan çıkarak Demiryolu kenarına düştü. Çok üzgünüm, umarım araç içindekilere bir şey olmaz.

Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde gerekli önlemleri alarak, Bölge Trafik Ekipleri ile beraber ana yolun güvenliğini sağladılar.

Olay ile ilgili olarak soruşturma, Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor.

 

Foto Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs