Geri

Proje İlgi Görüyor

Millî Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Daire Başkanı Cevdet Aydın Pamukova İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti.
Editör Editör

Millî Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Daire Başkanı Cevdet Aydın izinde olmasına rağmen sabah saatlerinde Pamukova İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Millî Eğitim Müdürü Muhsin Akın'dan bilgi aldı.


75. Yıl İlköğretim Okulu'nda görev yapan 1. sınıf öğretmeni Mehmet Ali Çınar'ın geliştirdiği "Matematiği Kolay Öğrenme Metodu" hakkında öğretmen Çınar ile görüşen Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Daire Başkanı Cevdet Aydın "İlköğretim 1. sınıf öğrencilerinin matematikte 4 işlemi rahatlıkla yapabilmeleri için geliştirdiği öğretme metodu öğrencilerde yüksek bir performans sağlamıştır. Bu metodun proje haline getirilerek uygulanması öğrenciler için kolaylık sağlayacaktır. Projenin ilk olarak Pamukova ilçesindeki okulların 1. sınıflarında uygulanması faydalı olacaktır." dedi.


İlçe Kaymakamı Abdullah Demir'i de ziyaret eden Aydın, "Matematiği Kolay Öğrenme Metodu" hakkında bilgi verdi.


İlçe Millî Eğitim Müdürü Muhsin Akın "Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Daire Başkanımızın ilçemize yapmış olduğu ziyaret bizleri son derece memnun etmiştir. Pamukova'da 1. sınıf Matematik ve Türkçe öğretiminde kendine has metodlarla çalışma yapan Mehmet Ali Çınar'ın kamuoyunda ilgi gören çalışmalarının bizzat yerinde görmesi ve ilgilenmesi olumlu gelişmedir. Bu projenin daha da yaygınlaşacağını umut ediyoruz." dedi.
 
Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Daire Başkanı Cevdet Aydın akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs