Geri

ASKF İl Başkanı Hüseyin Kama, Geyve'de temaslarda bulundu

ASKF Başkanı Hüseyin Kama, beraberinde Ali Arslan, İsmet Öztürk, Mehmet Yelken olduğu halde Geyve’de temaslarda bulundu.



ASKF Başkanı Hüseyin Kama, beraberinde Ali Arslan, İsmet Öztürk, Mehmet Yelken olduğu halde Geyve’de temaslarda bulundu.


Kama, SAYGIN Spor Kompleksinde; Geyve spor, Kızılkaya spor, Bayat spor, Safibey spor, Boğazköy spor, Kışlaçay spor, Alifuatpaşa spor, Karaçam spor, Kemaliye spor, Boztepe spor, Taraklı spor, Bağlarbaşı spor futbol kulübü yöneticileri ve delegeleri ile bir toplantı yaptı.


Kama yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi;


“ Her ilçeye hizmeti eşit olarak dağıtmaya çalıştım. Seçilirsem, dağıtımın eşit yapılmasına devam edeceğim. Tüm İl Genel Meclisi üyelerinin desteğini görüyorum. Bütçemizin el verdiği ölçüde yeni sahaların yapılmasına devam edeceğiz. Yapılmış olanların eksiklerinin giderilmesine çalışacağız. Zor günlerimde yanımda olan arkadaşlarımla yola devam etmek isterim. 5 arkadaşım var onlardan vazgeçemem. Önemli olan yönetime girmek değil, katkıda bulunmaktır. Amatör spora nasıl katkıda bulunuruz, bunu düşünüyoruz. Bu iş gönül işidir, kolay bırakılmıyor. Herkes bu göreve layıktır, çalışacak insanın göreve gelmesi lazım, biz bir ekip kurduk. 106 milyar versinler bana,60 milyarı borca gider, 46 milyar kalsın bana 2. amatör takımlarından katkı almayacağım.”


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs