Geri

Taksiciler: Amacımız iyi hizmet

Taksi ve dolmuş hizmeti veriyoruz. Son uygulama ile yolcu kapasitemizde artış oldu. Bizlerde hizmet sürelerimizde yeni düzenlemeler yaptık.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN










Geyve – Adapazarı arasında yıllardır yük ve yolcu taşımacılığı yapan GEYVE KOOP. Araçları, geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren İlçe Trafik Komisyonu ve Belediye Meclisi Kararı gereği Alifuatpaşa Beldesinden geçemiyorlar. Çünkü 3,5 ton sınırlaması getirildi.




Bu kararın alınmasının temel gerekçesi; yıllar önce, Anıtlar Yüksek Kurulunun, köprünün tarihi dokusunun bozulmasına yol açılıyor diye trafiğe kapatılması konusundaki görüş bildirmesidir. Bu yazışma; karayolları, belediyeler ve kaymakamlık arasında birkaç kere tekrar edilmiştir.




Geyve – Alifuatpaşa Beldesi arasında yolcu taşımacılığı yapan; “ S.S. 96 nolu Geyve- Alifuatpaşa Taksiciler ve dolmuşçular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi” başkanı Hüseyin Öztekin şu açıklamayı yaptı: Kooperatifimizin 33 üyesi var. Taksi ve dolmuş hizmeti veriyoruz. Son uygulama ile yolcu kapasitemizde artış oldu.

Bizlerde hizmet sürelerimizde yeni düzenlemeler yaptık. Araçlarımız yazıhanemizde sabah 6 ile gece 23 arasında hizmet vereceklerdir. Halkımıza sürekli ve kaliteli vermeği amaçlıyoruz. Saat sınırlamamızı genişlettik. Halka hizmet veren sektör arkadaşlarımızla hiçbir sorun yaşamıyoruz. Hepimiz iyi hizmet vermeğe çalışıyoruz. 24 saat gece gündüz demeden, her yöne hizmet veriyoruz.

Sürücü arkadaşların yaşadıkları ve yaşamağa devam edecekleri tehlikelerde adeta işimizin bir gereği haline geldi. 5171907 nolu telefon ile bizlere çok kolay ulaşabilirsiniz.





Foto Haber: Namık CİHAN
 




 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs