Geri

İlçe tarımdan fidan yardımı

Geyve İlçe tarım müdürlüğü; çeşitli kaynaklardan sağladıkları imkânlar ile aldıkları ZEYTİN fidanlarını, Akdoğan İ Ö O bahçesine ve Karacaören İ Ö O bahçesine ekilmesi için okul yönetimine teslim ettiler.






Geyve İlçe Tarım Müdürlüğü, çeşitli kaynaklardan sağladıkları imkânlar ile aldıkları ZEYTİN fidanlarını, Akdoğan İ Ö O bahçesine ve Karacaören İ Ö O bahçesine ekilmesi için okul yönetimine teslim ettiler.


Geyve İlçe Tarım Müdürlüğünün; Murat Kefili(veteriner hekim), Nazmi Yılancı(veteriner hekim-Akdoğan köyü TARGEL danışmanı), Emrullah Yılmaz(ziraat teknisyeni), Emin Özer, Mehmet Demirtaş, Mustafa Güler’den oluşan ekibi, temin ettikleri zeytin fidanlarını hem Akdoğan ve Karacaören köylerine götürdüler, hem de ekim işlemine yardım ettiler.


Okul bahçesine fidanların ekimi sırasında öğrencilere, dikim tekniklerini anlatarak ve fidan dikerek teknik destek verdiler.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs