Geri

Karateciler Marmara Şampiyonası öncesi hazırlık müsabakaları yaptı

Hendek Belediyesi Karate ihtisas kulübü Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Marmara lig şampiyonası öncesi Pamukova karate kulübü ile hazırlık müsabakaları yaptı.
Ali ARICI Ali ARICI

Hendek Kapalı spor salonunda minik yıldızların karşı karşıya geldiği hazırlık müsabakalarında Hendek Belediyesi Karate ihtisas kulübü on beş birincilik alırken,Pamukova Karate kulübü beş birincilik aldı.


 


Hendek belediyesi Karate İhtisas kulübü antrenörü Nurkan Kayacık “Marmara ligi şampiyonası öncesi hem takımı hazır hale getirmek,hemde eksiklerimizi görmek açısından Pamukova ile yaptığımız hazırlık müsabakaları çok güzel geçti.Öğrencilerimin gösterdiği performans hazırlık aşamasını tamamladığımızda çok daha güzel hale gelecek.Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Marmara şampiyonasından çok güzel derecelerle döneceğimize inanıyorum.Bizlerin her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye başkanımız Ali İnci’ye teşekkür ederim” dedi.


Hazırlık müsabakalarında Hendek Karate kulübünden Ö.Faruk Ateş,Emirhan Büyüktazim, Bedirhan Yayan, Merve Sefa, Enes Malik Ateş, Mutluhan Altıntaş,Doğan Ateş, Kübranur Büyüktazim,Türker Deniz, Ayşenur Şahin, Ümit Atış, Kerem Ali Zeren, Seyit Domaniç, Aslıhan Aygüneş, Abdurrahman Gökova birinci olurken,Pamukova karate kulübünden Kezban Çetin, Ebrunur Metin, Faruk Hayta,Onur Sarı,İlyas Çetin birinci oldu.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs