Geri

Bu Siyasetçiye Dikkat

Siyasi Kazan Isınıyor.Herkes Meclise Girmenin Peşinde Kim Kiminle Neler Yapacak?!!

Şöyle bir gerçek var. Türkiye de Siyaset çok esnek ne zaman kim kimin yanında olacak belli değil. Son gece oyların ve paraların havalarda uçuştuğunu partilerin partilerle son gecede birleştiğini(yattığını)herkes iyi bilir.




peki böyle bir ortamda sağlıklı bir tahmin yapmak mümkünmü elbette hayır o zaman ne yapmalıyız.seçim zamanı üç kuruşa tamah etmeyip gerçekten kendi şahsi fikir ve siyasi görüşümüzü desteklemeli kime iinanıyorsak ona oy vermeliyiz.benim sevdiğim yandaşı olduğum parti nasılsa barajı gecemez deyip ben en iyisi şu partiye oy verelim demeyin.kendi düşüncenizi sandıkta gösterin sadece.




bu arada baştaki siyasetçilerede küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.il ve ilçelerde partinizin teşkilatınızın başına geçirdiğiniz kişi veya kişilerin nüfusuna ve cebine değil gerçekten o yörede sevilip sevilmediğine kişilik ve karakterlerinin sağlam olup olmadığına bakarak karar verin.bu seçmiş olduğunuz kişi veya kişilerin en ufak bir gafı küçük bir sözü o partiye çok kazandırırdığı gibi çokta oy kaybettirebilir.




gelelim seçimlere;




Daha uzun bir süre olmasına rağmen partiler gizliden gizliye seçim yatırımlarına başladı.su anda görünen seçim sonucu bence;meclise 3 parti girecek.ancak koalisyon söylentileri doğru çıkarsa ki çıkacak gibi görünüyor,çok değişik bir tabloyla karşı karşıya kalabliriz.




AKP mecliste o belli CHP de büyük ihtimal girecek gelelim 3. partiye bu büyük ihtimalle MHP olacak. ve az sandalye alacak görünen o ancaak MHP ve GP(genç parti) ittifak yapacağı söylentisi var eğer bu olursa büyük ihtimal ya büyük muhalefet yada başa neden geçemesin.




GENÇ PARTİ genel başkanı CEM UZAN ın vaadleri yenilir yutulut değil halk oy verecek bu belli eğerki başa gelirde bu vaadlerinin yarısını gerçekleştirse TÜRKİYE bambaşka ufuklara açılır.yok yapamazsa ilk ve son olur.GP başkanının ekonomik durumundan tutunda hakkındaki davalar vs kadar herkesçe biliniyor tahmin ediliyor.yapar yapamaz bilinmez ama GP ve sayın GENEL BAŞKANI CEM UZAN yabana atılacak hafif görülecek bi insan değil 7.7 oy oranı görünüyor su anda bu çok büyük rakam bide birkeşme olursa buyrun o zaman örün siyaseti.




nedemiş büyük yaradan HZ ALLAH(CC) sizin için en hayırlısı kimse onu başınıza geçirin.




hayırda şer de ALLAH(cc) tan ama bu hayrı da şer i de getirecek olan bizleriz.




5 yıl boyunca yaşanılan sıkıntı ları unutup seçimlere 2 ay kala yaşanan rahata ferahlığa aldanırsak seçimden sonra 5 yıl daha kemer sıkar 5 yıl daha paketlerle zamlarla yaşarız.




iyi düşünüp sadece size en mantıklı gelene sizin için hayırlısı kimse ona oy verelim.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs