Geri

CHP den Çeltiklerde Miting

Çeltikler Mahallesi sakinleri davul ve halay eşliğinde slogan atarak bayanlı erkekli olarak CHP Seçim Bürosu’na kadar eşlik ederek uğurladılar.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN



























































CHP Çeltikler’de Açık Hava Mitingi Yaptı



Seçim bürosundan Çeltikler Mahallesi’ne kadar yaya olarak giden grubu, Mahalle sakinleri davul’la karşıladı. Alana, gençlerin oluşturduğu ve meşaleler ile aydınlattıkları koridordan geçerek gelen Zeytinoğlu, konuşmasına başlamadan önce yapılan havai fişek gösterisini izledi.




Konuşmasına, gelenlere teşekkür ederek başlayan Zeytinoğlu, daha sonra
Belediye Meclis Üyelerini ve İl Genel Meclisi Üyelerini tek tek tanıttı. Konuşmasında daha çok uygulayacağı projelerinin anlatılmasına ağırlık verdi.



 Çeltiklerde konuşan CHP Geyve Belediye Başkan adayı Atilla Zeytinoğlu; “Seçimlere katılan diğer belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum. Çeltikler mahallesi Camisinin önünden başlayıp köprüye kadar bir yol, Caminin yanına İmam için lojman yapacağız. Kapalı pazaryerinde bizden istenen Çeltikler Mahallesi sakinleri için bir kahvehane ve Muhtarlık bürosu, Kilim ve halılarınızı her türlü hava şartlarında yıkayabileceğiniz kapalı bir yıkama yeri, Düğünlerinizi yapabilmeniz için bir düğün salonu inşa edeceğiz. İşsiz olan gençlerimize iş ve aş temin edeceğiz. Çeltikler mahallesi sakinlerine Ramazan ve Kurban bayramlarında yaptığımız yardımlarımızı hiç ayırım yapmadan yine vermeğe devam edeceğizimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Okula giden çocuklarımızın okula gidiş ve gelişleri için vasıta temin edeceğiz ve çocukların okula rahat bir şekilde gidip gelmesini sağlayacağız. Zor şartlar altında barakalarda oturanlara evini rahatlıkla yapabilmesi için gereken yardımı yapacağız.” Zaman zaman sözleri “Atilla gelecek, dertler bitecek. Vur vur inlesin, Murat Kaya dinlesin.” Sloganlarıyla, alkış ve davul sesiyle kesilen Zeytinoğlu; “Başbakan bir cenaze merasimi için geldiği zaman sizin mahallenizden geçirmediler. Hâlbuki Cem Uzan geldiği zaman mahallenizden geçti. Sizler ona ikramda bulundunuz ve sofranıza oturdu. Başbakanda size uğrasaydı onada ikramda bulunurdunuz. Amma Başbakanı mahallenizden geçirmediler. Benim cezam olduğunu söylüyorlar. Aslında cezam yok. Savcılığa verilmiş olan bir dilekçe ve Savcılık iddianamesinden ibaret olan bir mesele var hepsi bu.”dedi.



Çeltikler Mahallesi sakinleri davul ve halay eşliğinde slogan atarak bayanlı erkekli olarak CHP Seçim Bürosu’na kadar eşlik ederek uğurladılar.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs