Geri

MHP Tepecikler Mitingi

Milliyetçi Hareket Partisi Geyve İlçe Teşkilatı, Tepecikler mahallesi Bal Kahvesi önünde Açık hava Mitingi yaptı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN




MHP Belediye başkan adayı Abdullah Şenel




 






GP Sakarya İl Başkanı Ali Özkan



MHP Seçim İşleri Başkanı Ahmet Pehlivan



MHP Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan



MHP MKYK Üyesi Kadir Boy



MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata












MHP Geyve İlçe teşkilatı mitinglerini sürdürüyor. Tepecikler mahallesi Bal Kahvehanesi önünde meşaleler yakarak yapılan mitinge; MHP MKYK Üyesi Kadir BOY, MHP Sakarya Milletvekili Münir KUTLUATA, MHP Sakarya İl başkanı Mehmet ERDOĞAN, GP sakarya İl Başkanı Ali ÖZKAN, MHP Geyve İlçe Başkanı Refik ERTÜRK, MHP Geyve Belediye Başkan Adayı Abdullah ŞENEL, MHP Alifuatpaşa Beldesi belediye başkan adayı Nihat ÖZDİL, İl genel meclis ve belediye meclis adayları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu mitinge katıldı.


MHP Geyve belediye Başkan adayı Abdullah Şenel; “29 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde bizi seçerseniz, 30 Mart’ta ben ve ekibim Geyve’yi temiz huzurlu ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimize sizlere söz veriyorum. İlçemizin durumu belli. Onun için ivedilikle alacağımız önlemlerle yapılması gerekenleri hemen yapmağa başlayacağız. Karaçay Deresi’nin her iki tarafını çevre düzenlemesi yaparak yürüyüş parkurları, dinlenme yerleri, bisikletle gezi yerleri yapacağız. Karaçay Dere’sinin Sakarya Nehri’ne olan uzantısının her iki kenarını çevre düzenlemesi yaparak güzel bir hale getireceğiz. Bizler seçildikten sonra üzerimizde bulunan parti rozetini çıkaracağız ve halkımızın tamamına hizmet verir bir hale geleceğiz. İlçemizin giriş ve çıkışlarını düzenleyeceğiz. Dışarıdan gelen bir misafir Geyve’ye nasıl gireceğini hiç uğraşmadan girecek. Kanalizasyonu 200 lük büzlerle yerleşim yeri dışına çıkardıktan sonra arıtmak suretiyle Sakarya nehrine akıtacağız. Karaçay Deresi’ni ıslah ettikten sonra yazın bile orada su olmadığı halde oradan su akar hale getirip üzerinde şelaleler yaparak kenarlarında gezen vatandaşlarımızın rahatlamasını sağlayacağız. Yerleşim yerine hâkim olan bir tepede piknik alanları oluşturup halkımızın rahatlıkla piknik yapabileceği yerler haline getireceğiz. Bayanlar ve gençlerimiz için yüzme havuzu yaptırarak halkımızın bu ihtiyacını da yine karşılayacağız. Okula gidip gelmekte zorluk çeken talebelerimiz için düzenleme yapacağız. Üretimlerimizin satılabilmesi için hal binası ve kooperatifleşme yapıp, vatandaşlarımızın elindeki ürettiği mahsulü daha rahat bir şekilde satılabilmesini sağlayacağımıza sizlere söz veriyorum. Bizleri destekleyip seçtiğiniz ve bizlere sahip çıktığınız zaman bizlerde sizlere sahip çıkacağımıza dair sizlere ben ve ekibim adına söz veriyorum.”dedi.
GP Sakarya İl başkanı Ali ÖZKAN ; “Bizler Genç Parti Sakarya İl teşkilatı olarak, Milliyetçi hareket Partisinin değerli adaylarına inanıyoruz ve onları destekliyoruz. Siz vatandaşlarımızın da MHP yi desteklemenizi istiyoruz. İktidarın dağıtmış olduğu erzakları alın ve yiyin. Sizlere helaldir. Hangi partiden olursa olsun gelsin bizleri desteklesin. Şimdi birlik olma zamanıdır.”dedi.


MHP Sakarya İl Başkanı Mehmet ERDOĞAN; “İktidarın dağıttığı erzakları alın ve yiyin onlar sizlere helaldir. Lakin seçim zamanı gelince de onlara tokadı vurarak, onlara oy vermeyin.”dedi.


MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Kadir BOY; “İlçemizin diğer siyasi partili Belediye Başkan adaylarına başarılar diliyorum. Vatandaşların derdi geçim, hükümetin derdi seçim. İlçemizin ziraatla geçinen bir yerleşim yeri olduğunu biliyoruz. Fakat E 25 karayolu üzerinde kurulu olan hal kontrol noktası yüzünden tüccar gelemediği için vatandaş ürettiği mahsulü satamamakta ve elinde kalmaktadır. Bundan dolayı seçim zamanı geldiği vakit düşünerek ona göre oy vermenizi istiyorum.”dedi.


MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata; “Seçim zamanına bir hafta gibi bir zaman kaldı. İktidar meydanlarda yaptığı konuşmalarda neler yapacağına dair hiçbir şey söylemiyor. Bizlere oy vermezseniz görürsünüz. Manasında sözler ediyor. Abdullah ŞENEL kardeşimin sözlerini dikkatle dinledim. Rozetimizi çıkararak herkesi kucaklayacağımız demesi genel başkanımızın sözlerine benziyor.”dedi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs