Geri

Zeytinoğlu Pazarcı Esnafını ziyaret etti

CHP Geyve Belediye Başkan Adayı Atilla Zeytinoğlu ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte pazarcı esnafını ziyaret etti
Ali ARICI Ali ARICI







CHP Geyve Belediye Başkan Adayı Atilla Zeytinoğlu ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte pazarcı esnafını ziyaret etti



 Pazarda tezgah açan pazarcıları ziyarette bulunan Zeytinoğlu, esnaf ve pazarcıların sorunlarını dinleyerek seçildiği takdirde Geyve’nin tüm sorunlarında olduğu gibi esnaf ve pazarcıların sorunlarını da birlikte çözeceklerini, belediye başkanı olarak kapılarının her zaman kendilerine açık olacağını ifade etti.

, “Ben ve belediye meclis üyelerim her zaman halkın içinde olan insanlar. Biz sizleri sadece bazılarının yaptığı gibi seçim dönemlerinde ziyaret etmeyeceğiz. Belediye yönetimine geldikten sonra Geyve’nin ve Geyvelilerin sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğiz. Sorunlarınızın çözümünde sizlerin öneri ve görüşleri bizlerin uygulayacağı çözüm önerileri olacaktır, bundan emin olmalısınız. Biz, başkaları gibi koltuk için gelmiyoruz. Geyve’nin biriken sorunlarını çözmek için geliyoruz. Çözmediğimiz takdirde bizlerden hesap sormalısınız, yakamıza yapışmalısınız, sizden bunu bekliyorum. Geyve’nin başta işsizlik ve altyapı sorunları olmak üzere tüm sorunlarını çözecek projelerimiz var. Biz sorunların çözümü için adayız. Bu nedenle, sizlerden belediye başkan adayı olarak bana, belediye meclis üyesi seçiminde bize oy vermenizi rica ediyorum” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs