Geri

DP Alifuatpaşa Belde Seçim Bürosu Açıldı

"Halkım beni teveccüh göstererek tekrar seçerlerse, beldemizi daha güzel bir konuma getireceğime söz veriyorum.”dedi.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN











 































Demokrat parti Alifuatpaşa Belde teşkilatı seçim bürosu açıldı.



Açılışa, DP belde teşkilat başkanı Turan ÇAKIR, Belde Belediye başkan adayı Mehmet KÜÇÜK, Belde belediye meclis adayları: Şinasi YILDIZ, Ali ESEN, Ali DEMİRÖREN, Ahmet FIRTINA, Necati TOPALOĞLU, Yahya ÖZEN, Yavuz ÇAKMAK, İbrahim KÖKSAL, Saim ATAN, DP Sakarya İl Başkanı Mehmet MANGIROĞLU, DP Geyve belediye başkan adayı Vecihi TEKİN, DP Geyve ilçe teşkilat başkanı Erol ATALAY, DP Geyve İlçe belediye meclis adayları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.



 



İlk olarak söz alan DP Alifuatpaşa beldesi belediye başkan adayı Mehmet KÜÇÜK; “Daha evvelki yıllarda yapmış olduğum belediye başkanlık yıllarında belediye bütçesini sıfır borç ve kasada para ile bırakmıştım. Bunları birer tutanakla zapt altına alarak teslim ettim. Şu anda Alifuatpaşa beldesi benim bıraktığım konumda olmadığı gibi bir sürü de borç altında olduğu görülüyor. Halkım beni teveccüh göstererek tekrar seçerlerse, beldemizi daha güzel bir konuma getireceğime söz veriyorum.”dedi.



 



DP Sakarya İl başkanı Mehmet MANGIROĞLU; “ Alifuatpaşa’ya işim gereği geliyorum. Bu ziyaretlerim sırasında dinlediğim Alifuatpaşa’lı vatandaşlar Mehmet KÜÇÜK’ten sonra gelenlerden beldemiz için bir hizmet görmedik. Diye dert yakınıyorlar. Şimdi sizlere 29 Mart seçimlerinde tecrübeli bir kaptan olan ve Alifuatpaşa’yı ayağa kaldıracak olan Mehmet KÜÇÜK’ü seçerek teveccüh buyuracağınıza inanıyorum.”dedi.



Gelen davetlilere kuru pasta ve meyve suyu ikram edildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs