Geri

KIR Adaylığı Hakkında Basın Açıklaması

Saadet Partisi Geyve Belediye başkan adayı Mehmet Kır, adaylığı hakkında çıkan konuşmalarla ilgili basın açıklaması yaptı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN













Saadet Partisinden Geyve belediye başkanı olarak aday gösterilen Mehmet KIR, hakkında konuşulan konulara açıklık getirdi.

Geyve belediye başkanlığı için Saadet partisinden aday gösterilen Mehmet KIR, kendisi hakkında konuşulan konulara açıklık getirdi.

Saadet partisi seçim bürosunda konuşan KIR; “ Adaylığım konusunda ilçe seçim kuruluna itiraz yapılması sonucunda bana aday olamama durumuma yönelik bir bilgi iletildi. Bunun sonucunda devam eden seçim süreci çerçevesinde adaylığımın devam etmesi için il seçim kuruluna müracaatta bulundum. Cuma gününe kadar cevap bekliyoruz. Her türlü şartlara göre hazırlıklarımız devam ediyor ve bu hizmet sevdasının her şekilde devam edeceğini sizlere açık açık söylüyorum.

Geyve belediye başkanlığı için adaylığıma AKP, CHP ve MHP'den itiraz edilmiş. Ben aday olamazsam bile yerime mutlaka aday gösterilecektir. Mademki aday olamıyordum seçim kurulunca neden belediyece anons ettirildim? Basın huzurunda soruyorum. Bu sevda burada bitmez.” dedi.




 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs