Geri

MHP Alifuatpaşa'da Nihat Özdil'in seçim bürosunu açtı

MHP Alifuatpaşa Beldesinde, Belediye Başkan Adayı Nihat ÖZDİL’in şeçim bürosunun açılışını yaptı.








Açılış törenine; MHP Genel Merkez MYK üyesi Kadir Boy, MHP Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, MHP Geyve İlçe Başkanı Refik Ertürk, MHP Geyve Belediye Başkan adayı Abdullah Şenel, İl Genel Meclisi adayları ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.


Törenin sunuculuğunu; Alifutpaşa’nın sevilen isimlerinden eczacı Sebati Koçsar yaptı.


Törende ilk konuşmayı MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan yaptı ve şunları söyledi: “ AKP zihniyetinin sorgulanması gereken bir seçime gidiyoruz. Vatandaşların hayrına 1 tek hayırlı iş yapmamıştırlar. Ekonomik durum, vatandaşı perişan etmiştir. Borcu olmayan vatandaş yoktur. Bu seçimlerde, mevcut iktidarın uyarılması gerekmektedir. Aksi takdirde kaosu engellemek mümkün olmayacaktır. AKP nin tek rakibi MHP dir. Alifuatpaşa’nın gelişmesi için Nihat Özdil hocama destek istiyorum. Hocama her şeyiyle ben kefilim.”


MHP MYK Üyesi Kadir Boy konuşmasında; “ Hepinize saygı ve sevgi sunuyorum. Allah bu millete bir daha İstiklal Savaşı yaptırmasın, bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Ülke ekonomisi ortada tel tel dökülüyor. Seçimlerden sonra gündem sivil Anayasa imiş, gündem ekonomidir. Kıbrıs dayatması gündemde yok. Her şey AB istekleri doğrultusunda yapılıyor. Seçimlerde Sayın Nihat Hocama desteklerinizi bekliyorum.”dedi.


Konuşmalardan sonra, emekli öğretmen Mehmet Öz, açılış duasını yaptı.


Duadan sonra, İl Başkanı Erdoğan, Sayın Kadir Boy, İlçe Başkanı Ertürk, Nihat Özdil birlikte kurdeleyi kestiler.


Açılış törenine katılan konuklara pilav ayran ikram edildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs