Geri

Geyveli Yılın Kaptanı Töreninde GEYVE HABER Editörü'de vardı

Törene KAPLAN’ın ailesi hemşehrileri ve kaptan arkadaşlarının yanı sıra, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü, Öğretim üyeleri ile GEYVE HABER Editörü'de katıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN





















Yılın Kaptan Şoförü Murat Kaplan
















Esenler Otobüs terminali girişine asılan Billboard resim


Geyve İlçesi Eşme köyünden olan Murat KAPLAN; yirmibin (20.000)kaptan içinden doksan beş bin(95.000) oy’un, yaklaşık olarak altmış bin(60.000) ini alarak yılın en iyi kaptan şoförü seçildi. Adlarına düzenlenen kokteylden sonra kendilerine, kaptanlar kulüp üyelik rozeti, plaket ve beşibiryerde altın armağan edildi.

Yılın kaptanı seçildiği için; Esenler Otobüs Terminali girişine ve Vip Sakarya yazıhanesine takılacak olan Billboard resmi 15 Nisan 2009 a kadar asılı kalacaktır.

Törende Tem-sa genel müdürü Mehmet BULDURGAN, Tem-sa pazarlama müdürü Burak VANLI, Tofed (Türkiye Otobüsçüler Federasyonu) başkanı Mustafa YILDIRIM, Bioaş başkanı Galip ÖZTÜRK, Geyve Haber muhabirimiz, Vip Sakarya başkanı Ali KARA plaket, ödül ve kaptanlar kulübü rozeti takmak için davetliler arasında idi.


 



Törene KAPLAN’ın ailesi hemşehrileri ve kaptan arkadaşlarının yanı sıra, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü ile Öğretim üyeleri katıldı.

KAPLAN’ın hikâyesi şöyle: 
“Pamukova-İstanbul güzergâhında inmek isteyen bir yolcu oldu. Yolcuyu indirdikten sonra kendisinden şüphelendik. O kişinin yanında oturan yolcumuza eşyalarını kontrol etmesini söyledim. Yolcumuz cüzdanının olmadığını fark etti. Bizde inen yolcuyu bulmak için geri döndük. Hırsız otobüsümüzü tekrar durdurup yine bindi. Bizde kendisini Jandarma Karakolu’na götürüp teslim ettik.” 

KAPLAN “Türkiye genelinden ve Sakarya’dan beni oylarıyla destekleyen bütün vatandaşlarıma ayrıca sitelerinde haber desteklerini esirgemeyen GEYVE HABER ailesine en içten samimi duygularımla teşekkür ederim.”dedi.




 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs