Geri

GİZEM ECZANESİ HİZMETE GİRDİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
 
Geyve’de 14.olarak faaliyete başlayan Gizem Eczanesi, Eğitimci Bahatdin Aydemir’in kızı Eczacı Gizem Aydemir tarafından açıldı.
 
Geyve Aile Sağlığı Merkezi yanında faaliyete geçen Gizem Eczanesinin açılışında Emrah Babacan hoca hayır duası yaptırdı. Sakarya milletvekili Murat Kaya yaptığı konuşmada, iş yerinin hayırlı olmasını temenni etti. Kurdeleyi İlçe Kaymakamı Murat Güven, Sakarya milletvekili Murat Kaya, Geyve eski belediye başkanı Metin Atalay, Ecz. Gizem Aydemir, babası Bahatdin Aydemir, annesi Kadriye Aydemir ve amcası Sedat Aydemir birlikte kestiler. Çok sayıdaki katılımcı da alkışladılar. Geniş ve ferah bir mekanda, farklı bir konsepte açılan eczanede; davetlilere çeşitli yiyecek ve içecek ikram edildi.
 
GİZEM AYDEMİR KİMDİR?
Gizem Aydemir 1998 yılında Geyve’de doğdu. İlk ve ortaokulu Geyve’de okudu. Bilecik Fen Lisesinden bitirdi. 2022 yılında Adıyaman Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Yardımcı eczacılık görevini Geyve Çınar Eczanesinde tamamladı ve kendi iş yerini açtı.

#gizem #ecza #acildi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs