Geri

BİR KÜLAH DONDURMA

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve İmam Hatip Lisesi mezunu Muhsin Bilgi: “Öğrenciyken bir külah dondurmaya hasret kalırdık.” dedi ve tüm okula dondurma ısmarladı.

 

ÖĞRETMENE SAYGI

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesinin öğrencileriyle buluşan Muhsin Bilgi konuyla ilgili şunları söyledi: 1982 yılında Geyve İmam Hatip Lisesinde öğrenci iken babam ilk defa Adapazarı’na götürdü. Rica ettim bir külah dondurma aldı. Bir iki sefer tattım, Mehmet Aydoğan hocam karşıdan göründü. Öğretmenime karşı dondurma yalamak ayıp olur düşüncesiyle; dondurmayı arkama sakladım. Aydoğan öğretmenim bizimle selamlaştı, hal hatır sorup ayrıldı. Bir de baktım ki dondurmam yere düşmüş, külah elimde kalmış. Bu hatıramı yıllar sora Aydoğan hocama anlattım.

ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRMEK SEVAPTIR

1987 yılında mezun olduğum Geyve İmam Hatip Okulumun öğretmen ve öğrencilerine dondurma ısmarlamaya karar verdik.

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Erol Erdem ve öğretmenler teklifimizi kabul ettiler. Sınıf arkadaşlarım Veysel Aran ve Yakup Eriş de programa katıldılar. Dondurma yiyen öğrenciler, memnun kaldılar. Öğrencilerle hatıraları paylaşıp birlikte fotoğraf çektirdik. Bana bu fırsatı tanıyan okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür eder, tüm öğrencilere başarılar dilerim.

MUHSİN BİLGİ

#muhsin #bilgi #dondurma #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs