Geri

Öğrenciler Kapadokya'yı Gezdi...

Geyve "Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi" Kapadokya Bölgesine Gezi düzenlendi.
Emir DOLUNAY Emir DOLUNAY

Okul Müdürü Ahmet Erol, Müdür Yardımcısı Rahmi Kılıç ve Öğretmen Ahmet Tolga Doğan tarafından düzenlenen Geziye 9,10,11, 12. sınıf öğrencileri katıldı.

Okul Müdürü Ahmet Erol gezi ile ilgili olarak şunları söyledi;
"Gezi; tarihi ve doğal yapısı, güzelliği ve özellikleriyle değer biçilemeyen bir varlığımız olan Kapadokya'yı öğrencilerimize tanıtma amacıyla yapılmıştır. Ayrıca; Öğrencilerin seviyelerine uygun olan bilgi, görgü ve yeteneklerini geliştirmek; yaparak yaşayarak öğrenmelerine imkan vermek; onlara çevrelerini, toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerini tanıtmak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izletmek gezinin başlıca amacıdır. Oldukça eğlenceli gezide emeği geçen herkese teşekkür ederiz. "
Gezide Ürgüp, Göreme, Avanos, Uçhisar, Uçhisar Kalesi,Güvercinlik Vadisi, Kaya Evler, Asmalı Konak, Çanak Atölyesi, Onix Taş Atölyesi, Göreme Açık Hava Müzesi,Zelve Üç Güzeller mevkileri gezildi.

#kapadokya #geyve-kiz-ihl #geyve-sehit-serdar

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs