Geri

GEYVELİ TÜMEN EN GENÇ MUHTAR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Hacıosmanlar Mahallesinin muhtarı Semih Tümen; gençlik sıralamasında Marmara Bölgesinin en genç, Türkiye'nin 5. genç muhtarı olarak Geyve Kaymakamı Murat Güven'i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Murat Güven, genç muhtarı tebrik ederek başarılar diledi.

 

SEMİH TÜMEN KİMDİR?

Türkiye'nin en genç muhtarlarından olan Hacıosmanlar Mahallesi Muhtarı 21 yaşındaki Semih Tümen, 2002 yılında Geyve'de doğdu. Kazımpaşa İlkokulu, Geyve İmam Hatip Ortaokulundan sonra Meslek Lisesinden mezun oldu.Geyve Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler bölümü ikinci sınıf öğrencisidir. Semih Tümen, muhtarlık düşüncesi ile ilgili şunları söyledi: Okulda yapılan kişisel gelişim anketinde; siyaseti- yöneticiliği temsil eden kırmızı grupta yer aldım. "Büyük devlet olmak, temelden başlar." düşüncesinden yola çıkarak ve ailemin desteğini alarak, muhtar adayı oldum. Halkımızın teveccühü ve Cenabı Allah'ın nasibi ile 31 Mart'ta muhtar seçildim.

Marmara Bölgesinin en genç muhtarı unvanını taşıyorum. Yurt çapındaki genç muhtarlar; Kütahya ve Çorum'da 18 yaşında, Bartın 19, Gaziantep 20 ve ben 5.sırada 21 yaşındayım. Bana oy veren, vermeyen tüm komşularıma teşekkür ederim.

PROJELERİM

Muhtarlık azalarım ve halk ile istişare ederek ilk etapta yapmayı düşündüğüm projelerim şunlardır: Caminin tadilatı, köyün giriş yolunun kenarlarına kiraz, erik fidanı dikmek, Çocuk parkı, Köy meydanına çeşme, Sulama göleti yapılması için müracaat etmek.Aciliyet sırasına göre köyümün ihtiyaçlarını gidermek için vatandaşıma öncülük etmeye çalışacağım. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyorum.

 

#genc #muhtar #tumen #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs