Geri

Aamacımız hizmet

2009 yılı Geyve İlçesi Muayene İstasyonu İş programı da şu şekildedir
Ali ARICI Ali ARICI


Geyve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aykut YURT, daha önce İlçemiz Yörükler Mahallesinde yapılan araç muayenelerinin özelleşmesi neticesinde şimdiki sistemde kapalı yer zorunluluğu nedeni ile İlçemiz Kapalı Pazar Yerinde araç muayenesi yapılacak olup bu sistemde günde 24 araçtan fazla muayene yapılamamaktadır. Dedi.


Oda Genel Sekreteri Ufuk GÜNER’ de yaptığı açıklamada muayene yapılan noktada yığılma yaşanmaması nedeni ile muayene tarihinden önce araç sahiplerinin odamızdan sıra almasının gerektiğini, muayene ekiplerinin verdiğimiz sıra listesine göre muayene yaptıkları takdirde, araç sahipleri seyyar araç muayene istasyonunda karışıklık, yığılma veya istasyondan geri dönme problemleri ile karşılaşmayacaklardır. Listemizdeki sıra 24 aracı geçtiği zaman muayene ekiplerinin bir sonraki günde ilçemize gelmeleri sağlanacaktır. Dedi.


İlçemizde otobüs, kamyon ve çekici haricinde Traktör, Motorsiklet, Motorlu bisiklet, Hususi Otomobil, Ticari Otomobil, Kamyonet ve Minibüs muayeneleri yapılacak olup bu araçların muayene öncesinde hazırlaması gerek zorunlu belgeler de Ruhsat, Fenni Muayene İzin Belgesi (borcu yoktur yazısı Vergi Dairesinden) Trafik Sigortası, İlk Yardım Çantası, 2 adet Üçgen reflektör, Yangın Söndürme Cihazı ve Stepne‘ dir.


Kontrolü yapılan diğer noktalar:  Fren tertibatı, direksiyon sistemi, görüş şartları, aydınlatma sistemi, aks-jant-lastik ve süspansiyon sistemi, şase ve şase bağlantı parçalarıdır.


Oda Muhasebe Müdürü Bahadır YURT ise eksikler tamamlandığı takdirde odamıza müracaat eden araç sahiplerine yine gerekli bilgiyi verip hizmetimize devam edeceğiz. Yaklaşan muayenelerde Belediyemizden bilgilendirme anonslarına devam edilecek olup odamız olarak amacımız hizmet dedi.


2009 yılı Geyve İlçesi Muayene İstasyonu İş programı da şu şekildedir:


13 Şubat 2009


13 Mart 2009


10 Nisan 2009


08 Mayıs 2009


12 Haziran 2009


10 Temmuz 2009


14 Ağustos 2009


11 Eylül 2009


09 Ekim 2009


13 Kasım 2009


18 Aralık 2009


 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs