Geri

Tepecikler ATALAY dedi

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve'nin Tepecikler Mahallesinde konuşan Belediye başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye başkan adayı Metin Atalay:"Kıymetli hemşerilerim, Allah'ın izniyle başkanlığı kazanacağız. 31 Mart akşamı zaferimizi kutlamak için sizleri Cumhuriyet Meydanına bekliyorum." dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Metin Atalay, Ak Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, MHP İlçe Başkanı Murat Çakmak, APEK Başkanı Sebahattin Karasakal, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Teşkilat Mensupları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş ile Geyve ilçe merkezinden Tepecikler Mahallesine kortej eşliğinde yürüdü.

Kalabalık grup Tepecikler Mahallesi’nde meşaleler ve havai fişekler ile karşılandı.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve MHP İlçe Başkanı Murat Çakmak’ın kısa hoşgeldiniz konuşmasının ardından Başkan adayı Metin Atalay konuşmalarını yaptı.

Başkana adayı Metin Atalay : Ak Parti döneminde yapılan hizmetlerden bahsetti. Yapılan sosyal tesislerden, öksüz ve yetim burslarından, evde sağlık hizmetlerinden, gençlik merkezi, spor kompleksi gibi projelerin ilçeye kazandırılması ve yeni dönemde yapılması planlanan projelerinden bahsetti. Destek ve duaları için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabb’im birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah bu destek ve teveccüh ile 31 Mart’ta yeni bir zafer imzası atacağız. 31 Mart akşamı tüm hemşehrilerimi Cumhuriyet Meydanına bekliyorum “ dedi.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya şunları söyledi: 9 aylık vekillik sürecimizde gece gündüz Ankara’da çalışıyoruz. Ama sizleri çok özledik inşallah bu özlemi seçim vesilesiyle gidermiş olacağız. Cumhur İttifakı olarak, Ak Parti hükümeti olarak sizlere Ankara’da hizmetkarlık yapmaya devam edeceğiz. Gönlünüz rahat olsun, hizmet kısmı bize ait ama inşallah Geyve’de hizmet kısmı Metin başkanıma ait olacak. Metin Başkan belediyeci, belediyeciliği bilir gönlünüz rahat olsun Geyve emin ellerde. Şunu da görüyorum ki 31 Mart akşamında inşallah Geyve kararını vermiş Metin Başkanım şimdiden hayırlı uğurlu olsun, Allah mübarek etsin inşallah. Milletvekili Kaya ; hastaneye yapılan hizmetler, Alifuatpaşa geçidi, Alifuatpaşa Yeni Mahalle alt yol, yeni hastane ek binası, tomografi ünitesi, yeni adliye binası gibi yeni projelerden de bahsetti ilçemize hayırlı olmasını diledi. Daha nice hizmetleri, Geyve’mize Pamukova’mıza Taraklı’mıza ve tüm Sakarya’mıza kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz.

#akp #atalay #secim #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs