Geri

YENİDEN REFAH MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Yeniden Refah Partisi Geyve Belediye Başkan adayı Selçuk Yıldız, Meclis üyesi adayları ve YRP ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber; Orhan Camiinde öğle namazı, İnciksuyu Mahallesi esnaf ve hane ziyaretleri düzenledi. İftar vakti öncesinde ise Alifuatpaşa Mahallesinde halk buluşması ile gündüz programlarını tamamladı.

 

Meclis üyesi adayları ve Yeniden Refah Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ise gün boyu şirin Mahallelerimize ziyaretler düzenledi vatandaş ile sohbet edip dertlerini dinleyerek notlarını alan ekibimiz. Selçuk Yıldız’ın selamı ileterek pide ikramı ve Ramazanın bereketli olmasını dilediler.

Akşam ise Bozören Mahallesini 100’lerce araçlık kalabalık bir konvoy ile ziyaret eden ve miting gibi kahvehane buluşması düzenleyen Selçuk Yıldız ve ekibi , mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgisine şahit oldu. Tarım projeleri, Kadınlar ve gençler ile ilgili projelerini vatandaşlara enine boyuna anlattı. Projeleri köy halkı tarafından tam destek gördü ve 2 yıldır gösterdiği üstün temposu ve memleket için verdiği emeklerinden dolayı kendisine teşekkür edildi.

Köy dönüşünde Başkan Adayı Selçuk Yıldız Geyve İlçe Seçim koordinasyon Merkezinde kendisine gönül veren vatandaşlar ile sohbet etti.

 

 

#yrp #geyve #yildiz #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs