Geri

ALİFUATPAŞA HEMZEMİN GEÇİDİ AÇILIYOR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve'nin Alifuatpaşa Mahallesinde bulunan ve Yüksek Hızlı Tren (YHT) yolu inşaatı nedeniyle on yıl önce kullanıma kapatılan hemzemin geçidin; Geyve Belediye başkanı Metin Atalay’ın, Ulaştırma Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin ardından açılmasına başlandı.

Geyve belediye başkanı ve Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Metin Atalay konuyla ilgili şunları söyledi:

Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Girişimlerimiz sonucu Alifuatpaşa Mahallemizde bulunan tren yolu üst geçidini kaldırma çalışmalarımız bugün itibariyle başladı. Hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

ON YILDIR KAPALIYDI

Yüksek Hızlı Tren Yolu inşaatı nedeniyle Geyve’nin Alifuatpaşa Mahallesi’nde 10 yıl önce kapatılan hemzemin geçidin açılması için çalışmalar başladı. Geçit kapatılınca konulan üst geçit bugün itibariyle sökülmeye başlandı.

Geçtiğimiz yıl yerinde yapılan incelemenin ardından hemzemin geçidin açılması için talimat verilirken bugün itibariyle hemzemin geçidin üzerine inşa edilen üst geçidin sökülmesine başlandı. Söküm işlerinin tamamlanmasının ardından hemzemin geçit yıllar önce de olduğu gibi araç ve yaya geçidine açılacak.

 

 YETKİLİLERE TEŞEKKÜR

Başkan Atalay konuşmasını şöyle sürdürdü: Alifuatpaşa hemzemin geçidimizin açılmasında desteklerini her zaman üzerimizde hissettiğimiz başta Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere,Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu,Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz,dönemin TCDD Genel Müdürü Sayın Hasan Pezük,TCDD 1.Bölge Müdürümüz Sayın Necmettin Acar,Milletvekilimiz Sayın Murat Kaya,AK Parti Sakarya İl Başkanımız Sayın Yunus Tever,Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ve AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Abdullah Özdemir’e şahsım ve hemeşherilerim adına teşekkür ediyorum.

Hemzemin geçidin açılması Alifuatpaşa mahalle sakinlerini sevindirdi. 

#afp #hemzemin #gecit #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs