Geri

METİN ATALAY COŞKUSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Ak Parti Geyve belediye başkan adayı Metin Atalay, Adapazarı Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan aday tanıtım toplantısına giderken çok kalabalık bir topluluk eşlik etti.

31 Mart yerel seçimleri için Sakarya’da Ak Parti Belediye Başkan adayları belirlendi. Ak Parti’nin Geyve adayı olan Metin Atalay kendisine haberin gelmesinin ardından Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’ne geçti.

Başkan Atalay’ı tesiste çok sayıda seveni, Ak Parti ilçe teşkilatı ve ittifak ortağı MHP İlçe Teşkilatı karşıladı.

Başkan Atalay tebrikleri kabul ederken yaptığı açıklamada şunları söyledi: ” Bizleri yalnız bırakmayan kıymetli dostlarımıza,birlikte yol yürümekten onur duyduğum AK Parti İlçe Yönetimimize, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza, Meclis Üyelerimize, Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetimimize ve dualarını her zaman üzerimizde hissettiğimiz tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rab'bim birlik ve beraberlik içinde nice hizmetler yapmamızı nasip etsin.

Daha sonra belediye binasının önüne gelen Metin Atalay'ı kalabalık bir gurup tebrik edip başarılar dilediler. Metin Atalay ve sevenleri araçlara binerek; aday tanıtımı için konvoy halinde Adapazarı'na gittiler.

 

#metin #atalay #cosku #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs