Geri

GEYVE KAZIMPAŞA ÖĞRENCİLERİ KAHRAMANLARI CANLANDIRDILAR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kazımpaşa İlkokulu öğrencileri, Milli Mücadele Kahramanlarını Anma, gösterisi düzenlediler.

Geyve Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliğe Kazımpaşa İlkokulu müdürü Mehmet Kaptan ve öğretmenler ev sahiliği yaptı. İlçe Kaymakamı Murat Güven ile eşi Merva Güven, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, şube müdürü Ahmet Öztürk, Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Alan ve çok sayıda veliler izledi. Programı Kazımpaşa İlkokulu öğretmenleri Hilal Uysal, Arzu Porikli, Yasemin Sakarya Öztürk ve Şükriye Boztaş sahneye koydular. Öğrencilerden Elif Doğan ve Zümra Şengün başarıyla sundular.

Öğrenciler milli kıyafetleri giyerek Cumhuriyetin kurucuları, Atatürk, İsmet Paşa, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir, Şahin Bey, Sütçü İmam, Hasan Tahsin, Ali Efe, Ali Saip Bey; Şerife Bacı, Halime Çavuş, Nezahat Onbaşı, Nene Hatun, Kara Fatma, Halide Edip, Gördesli Makbule, Çete Ayşe gibi kahramanların vatanın düşman işgalinden kurtuluşu için yaptıkları hizmetleri anlattılar. Koro kahramanlık türküleri söyledi. Program çok beğenildi.

#kazimpasa #milli #kahramanlar #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs