Geri

GEYVELİ ALİLER YETİŞTİRMELİYİZ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Elvan Bey zaviyesinde konuşan Yazar Tahir Fatih Andı:"Çocuklarımıza yabancı sanatçıları değil, Geyveli Ali gibi milli kahramanlarımızı tanıtmalıyız." dedi.

Geyve Elvan Bey Zaviyesinde düzenlenen konferansa; ilçe belediye başkanı Metin Atalay, Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı baş danışmanı Sinan Çileli, daire başkanı Talip Avcı, Kültür Sanat Şube Müdürü Numan Kısa, öğretmenler ve Sinan Bey MTAL öğrencileri katıldı.

Ülkeye Ses Millete Nefes Geyveli Ali kitabının yazarı Tahir Fatih Andı yaptığı konuşmada kısaca şunları söyledi:Çocuklarımıza şu takımın, bu takımın futbolcularını, yabancı sanatçıları değil Kurtuluş Savaşımızın milli kahramanları olan Geyveli Ali, Adapazarlı Halit Molla, Balıkesirli Seyit Onbaşı'yı tanıtmalıyız. Onlara vatan, millet sevgisini aşılamalıyız. Milli duygularımızı ve dinimizi aşılamalıyız. Dedelerimiz gibi hiçbir menfaat gözetmeden vatan için mücadele edecek nesiller yeştirmeliyiz.

Geyve belediye başkanı Metin Atalay ve Sinan Çileli, konuşmacı Tahir Fatih Andı'ya teşekkür ederek çiçek verdiler. Yazar Andı, davetlilere, Ülkeye Ses Millete Nefes Geyveli Ali, kitabını imzaladı.

#yazar #fatih #andi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs