Geri

BİR KELİME, BİR İŞLEM

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesinde "Bir Kelime Bir İşlem" yarışması gelenek haline geldi.

Geyve Anadolu Lisesi, geçen yıl başlattığı"Bir Kelime Bir İşlem" yarışmalarının üçüncüsüne 45 öğrenci katıldı, 5 öğrenci finale kaldı.

Geçen yılki yarışmada birinci olan öğrenci Abdulsamet Yıldız birinciliği tekrar elde etti. Sunuculuğunu Din Kültürü Öğretmeni M.Sami Dağdelen'in yaptığı yarışmada Coğrafya Öğretmeni Fatih Uysal, Türk D. ve Edebiyatı Öğretmeni Özer Altay ve Matematik Öğretmeni Mehmet Ali Erdin jüriyi oluşturdular. 

Yarışmada finale kalan öğrencilere ödüllerini Okul Müdürü Ferhat ErsinOkul müdürü Ferhat Ersin konuyla ilgili şunları söyledi: Amaç öğrencilerin kelime ve sayılarla adeta oynayarak beyin jimnastiği yapmalarını sağlamak ve internetin sadece sosyal medyadan ibaret olmadığını göstermektir. Yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve yarışmaya maddi destek sağlayan Eren Fruit ve Bağcazlı Hafriyat&İnşaat firmalarına teşekkür ederiz.

 

Yarışmada puan ve dereceler;

1- Abdulsamet Yıldız 46 puan

2- Şeyma Doğru 45 puan

3- M. Arda Özmen 37 puan

4- Firdevs Öztürk 27 puan

5- Ali Özdemir 18 puan 

#gal #beyin #jimnastik #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs