Geri

TAHSİN DİŞLİ GEYVE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN AK PARTİ'den ADAY ADAYI OLDU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyveli iş adamı Tahsin Dişli, Geyve Belediye Başkanlığı için AK Partiden aday adaylığı müracaatını yaptı.

Tahsin Disli, çok sayıda sevenleriyle birlikte AK Parti Geyve ilçe başkanlığına geldi; Belediye Başkanlığı müracaat formunu AK Parti ilçe başkanı Abdullah Özdemir'e teslim etti.

Tahsin Dişli sevenlerinin alkışları eşliğinde şunları söyledi: Sayın ilçe başkanım, çok değerli AK Parti ailesinin kıymetli mensupları, partimizin kıymetli üyeleri, kıymetli basın mensupları ,sevgili dostlar ,hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum.
Ülkemiz için, ilimiz için ,ilçemiz için, mahalle ve köylerimiz için, AK Parti kadroları hizmet yarışında dünde olduğu gibi bugünde hazırdır. 
Uzun yıllar Geyve ilçesinde ,AK Parti teşkilatında hizmet eden bir kardeşiniz olarak, bugün ise belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulunmak için huzurlarınızdayım.
Siyasette makamlar, mevkiler,ünvanlar gelip geçicidir. Kalıcı olan, geride hangi İzlerin, hangi başarıların,hangi fedakarlıkların bırakıldığıdır.

Bugün aynı masada ,aynı sofrada oturduğumuz insanın,bakıyorsunuz ki ölüm haberi ile salâsı veriliyor.

Birbirimizi üzmeden, kırmadan,kardeşçe,birlik ve beraberlik içinde ,Sn cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve genel merkezimizin kararına son derece saygılı olmalı ve verilecek kararın hep birlikte arkasında durmalıyız. 


Bize yakışan birlik ve beraberlik içinde, ilçemiz için güzel hizmetlere vesile olmaktır.

Hakkımızda hayırlısı olanı rabbim takdir edecektir.

İlçemize, mahallemize, köyümüze, kalıcı eserler ve güzel hizmetlerde bulunabiliyorsak, hemşehrilerimizin hayır dualarını alabiliyorsak, bir belediye başkanının en büyük başarısı budur diye düşünüyorum.
Sözlerime son verirken Geyve belediye başkan aday adayı olarak huzurlarınızda ve hizmet yarışında var olduğumu ifade etmek isterim.
Şimdiden ülkemiz için, ilimiz için, ilçemiz için hayırlı olsun, hayırlısı olsun diyorum.
 Sağ olun var olun .Allah'a emanet olun

#tahsin #disli #aday #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs