Geri

PEYGAMBER EFENDİMİZE MEKTUP

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in dünyaya teşrif edişlerinin 1452.yıl dönümü münasebetiyle Geyve Anadolu Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen "Peygamber Efendimize Mektup" yazma yarışmasında birinci olan 11. sınıf öğrencisi Firdevs Rana Salman'ın mektubunu yayınlıyoruz.

 

Bismillahirrahmanirrahim

Selamün aleyküm on sekiz bin aleme Hz.Peygamber olara gönderimiş olan Efendim,

Kırmızı altından olup rahman mevkisinden olan şefaatinize layık olmaya çalıştığı adım Firdevs Rana Efendim.

Bu mektubumu belkide ahir zamanın en karanlık döneminden yazıyorum... Ümmetini parçaladılar, uyuşturdular, kandırıp uyuttular, şüphe ağlarına sardılar Resul'üm. Her birimizin göğsunde kocaman boşluklar olup nefsani,dünyalık heveslerle doldurmaya çalışıyorlar.

Kaybolduk Resulüm,

Kimimiz bu boşlukta sevdiklerimizi putlaştırdık, kimimiz çağa ve şeytanlaşmış insanlara uyum sağlamak adına anlamsız bir ömür yaşıyoruz. 

Ve gençlerimiz Resulüm, 

Gençlerimizi şüphe ağlarına sarıp ucuz eğlencenin, hiç ölmeyecekmiş gibi yaşama düzeninin içine attılar. Bezelye tanesi gibi bir birine benzetimiş insanlığın içinde himmetinize sığınıyorum Resulüm. 

Resulüm, yokluğunuzu hatırımızda değil, yüreğimizde hissediyoruz. Sen mahsun olma yılmayacağız. Hak ile batıl savaşında sancağını asla bırakmayacağız.Biz ahir zaman gençleri, sünnetini yaşatacağız. 

Resulüm,

İnananlar zümresine bizi de ekle.Şefaatine nail olmayı bize de nasip eyle. Amin...

 

#resul #mektup #firdevs #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs