Geri

GEYVE ÇÖZÜM’ün LGS’de GURURU

Geyve Çözüm Kişisel Gelişim Kursu öğrencisi Elif Atasoy: “Ailemin desteğiyle çok kitap okuyarak, dersi derste öğrenerek ve Çözüm Kursundaki öğretmenlerden destek alarak LGS’de başarıyı yakaladım.” dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Elif Atasoy’un annesi Neslihan Atasoy: “Ben, kızlarımı okutmak için elimden gelen gayreti gösterdim. Kızımın bu başarıyı göstermesinde kendisine yardımcı olan Geyve Kız Anadolu İmam hatip Lisesi öğretmenlerine ve Çözüm Kursuna çok teşekkür ederim. "dedi.

 

BAŞARININ SIRRI DÜZENLİ ÇALIŞMAKTIR

Elif Atasoy başarılı olmasıyla ilgili şunları söyledi: Başarılı olmamda anne-babam çok emek sarf etti. Tıpta okuyan ablamı örnek aldım. Okulda öğretmenlerin anlattığı dersleri çok iyi dinledim. Yani dersi derste öğrendim.

Sabah erken kalkıp kitap okudum, soru çözdüm. Çözüm Kursuna gelmeseydim bu başarıyı elde edemezdim. Çünkü okulda insan sadece sınıf arkadaşıyla yarışıyor, oysa kursta farklı bir ortamda ve diğer okullardan gelen başarılı öğrencilerle yarışma fırsatı oluyor. Çok sayıda deneme sınavı yapılıyor. Bu bakımdan öğrencilerin kursa gitmelerini tavsiye ederim.

 

GELECEĞİN YILDIZLARI ÇÖZÜM KURSUNDA PARLIYOR

Geyve Çözüm Kursu öğretmenleri de Elif Atasoy’a başarılarının devamını dilediler ve şunları söylediler: Kursumuza katılan öğrencilerden, 2023 LGS’de başarımız şöyle:

% 1’lik dilimde 3 öğrenci,

% 5’lik dilimde 7 öğrenci,

% 10’luk dilimde 11 öğrenci

Elif Atasoy da LGS’de 494,32 puan alarak Çözüm Kursumuzun birincisi, Geyve’de ikinci oldu. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 

#cozum #kurs #birinci #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs