Geri

ABDULLAH YEMİŞ ORHANİYE MAHALLESİNE MUHTAR ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve'nin Orhaniye Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayan Abdullah Yemiş: "Allah nasip ederse, mahalle sakinlerimiz de takdir ederlerse; Orhaniye Mahallesine hizmet etmeye adayım." dedi.

 

ABDULLAH YEMİŞ KİMDİR?

Abdullah Yemiş, Geyve'nin sevilen esnaflarından Mehmet Ergin'in torunu, Muhacir Cami hocası Ali Yemiş'in oğludur. Abdullah Yemiş1990 yılında Geyve'de doğdu. Kazımpaşa İlköğretim Okulundan sonra Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunudur. Orhaniye Mahallesi, Değirmen Caddesinde 11 yıldan beri esnaflık yapmaktadır.

Abdullah Yemiş misyonunu ve vizyonunu şöyle açıkladı:

 

MİSYONUMUZ

Mahallemizin eksiklerini tamamlamak, sorunlarını çözmek, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını ilgili kişi veya birimler aracılığı ile gidermektir. Engelli vatandaşlarımızın, engellerini ortadan kaldırmak, sosyal ve kültürel faaliyetlerle farkındalık oluşturmak; standart değil aktif, ayrıştıran değil bütünleştiren, muhtarlık anlayışıyla çözüm odaklı 7/24 hizmet etmektir.

 

VİZYONUMUZ

Dürüst, güvenilir, adaletli, inançlı, kararlı, herkese eşit davranarak yenilikçi anlayışla; mahallemizde yapılacak olan yeni projelerde, mahalle sakinlerimizin istek ve arzularını göz önünde bulundurarak, gerekli kişi veya birimlerle iletişim sağlayarak, mahallemizi yaşanılabilir ve örnek bir mahalle yapmak adına bütün gücümüzle çalışarak, mahalle birliğini ve bütünlüğünü oluşturmaktır.

Orhaniye Mahallemizin kıymetli sakinlerine saygılarımı sunuyorum.

#orhaniye #mahallesi #yemis #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs