Geri

KERAMETTİN ZORLU SEÇİM ANKETÇİLERİNE TAŞ ÇIKARTTI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve-Alifuatpaşa arasında 35 yıldır yolcu taşımacılığı yapan ve bu yörede ilk defa aronya yetiştiren Keramettin Zorlu; Cumhurbaşkanı seçiminde yaptığı tahmin ile profesyonel anket şirketlerinden daha isabetli tahmin yaptı.

 Keramettin Zorlu sosyal medya hesabından şunları paylaştı: Türkiye seçim sürecini geride bıraktı, anket şirketleri seçimin kaybeden tarafı olduğu aşikar.

Anket şirketleri kaybederken Alifuatpaşalı Keramettin Zorlu, hem ilk tur hem ikinci tur için öngörüsü ile seçimin sonuçlarını tahmin etti.

Başarılı tahmin ve analizlerini, ilçe halk kütüphanesinde ki hemen hemen tüm kitapları okunmasına ve esnaf olarak birebir insanlarla temas etmesine borçlu olduğunu dile getirdi.

35 yıldır yolcu taşımacılığı yapan Keramettin Zorlu, geçtiğimiz yıl başladığı Organik Aronya yetiştiriciliği girişimiyle bölgemizde öncü bir faaliyet gösteriyor.

Siyasi analizlerinin yanında; aronya yetiştiriciliğinin de bölgemizde başarılı sonuçlar vereceğini ve orta vadede bölgemizin tarımsal çeşitliliğine büyük fayda sağlayacağını ifade ediyor. 

#keramettin #secim #tahmin #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs